Hada Renáta megmutatta kisfiát

baba Hada Renáta Pisti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég megszületett Hada Renáta kisfia, Pisti. A fiatal anyuka teljesen odavan a babáért.

Hada Renáta nagyon sokat küzdött azért, hogy Pistinek anyakönyvezhesse a babát, és ez végül sikerült is. Nagyon boldog, hogy megszületett a kicsi, és bár eredetileg kislányt szeretett volna, most már nem tudja elképzelni az életét Pisti nélkül.

Nézd meg Renáta tündéri kisfiát!

Gólyahír! Tatár Csilla babát vár!http://www.life.hu/csalad/20150518-tatar-csilla-terhes.htmlTatár Csilla a blogján jelentette be a fantasztikus hírt: még az idén anyuka lesz. Család--A nap videója: így edz kisfiával Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/csalad/20150518-cristiano-ronaldo-videojaban-kisfiaval-edz-a-kertben.htmlNéha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy még a legnagyobb szupersztárok is csak apák, akik szeretnek a kertben bolondozni a gyerekükkel.CsaládOrigoMagzatod agyában percenként 250 000 idegsejt jön létre - Várandósságod 10. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150516-a-terhesseg-10-heteben-mi-tortenik-a-kisbabaval-es-a-kismamaval.htmlMagzatod külseje egyre inkább hasonlít egy babához, mostanra már arcocskájának egyes részei is felismerhetők. A 10. hétre a gyermeked összes létfontosságú szerve kialakult, és megkezdik összehangolt, közös működésüket. CsaládThinkstockSúlyos depresszió és halálvágy gyötörte a Született feleségek Lynette Scavójáthttp://www.life.hu/csalad/20150517-sulyos-depresszio-es-halalvagy-gyotorte-a-szuletett-felesegek-lynette-scavojat-felicity-huffmant.htmlMa már boldog házasok: Felicity Huffman és William H. Macynek. Azt azonban kevesen tudják, hogy a Született feleségek színésznője a valódi életben nagyonis nehezen lett feleség.Család--Jön a baba Hadas Krisztával: Erika, a kameruni férj és a megpróbáltatások történetehttp://www.life.hu/csalad/20150517-jon-a-baba-hadas-krisztaval-erika-a-kameruni-ferj-es-a-megprobaltatasok-tortenete.htmlErikáék története több ok miatt is nagyon egyedi és nagyon pozitív. A nő túl van egy mellrákon, ami miatt levették az egyik mellét, másrészt a boldogságot egy kameruni férfi mellett találta meg: Sebas remek férj és gondos családapa. Irigylésre méltóan az...Család--Egybekelt Christian Horner és Geri Halliwell - A Forma-1 nagyágyú szülei nem mentek el az esküvőrehttp://www.life.hu/csalad/20150516-egybekelt-christian-horner-es-geri-halliwell-a-forma-1-nagyagyu-szulei-nem-mentek-el-az-eskuvore.htmlNem volt tökéletes Red Bull Forma-1-es csapat főnökének, Christian Hornernek és a Spice Girls énekesnőjének, Geri Halliwellnek az esküvője. A férfi szülei ugyanis tüntetőleg nem mentek el a ceremóniára.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.