Két test, három baba – Nagyon különleges hármasikrek születtek

Forrás: Facebook/Siamese Triplets Hernanadez Torres -
sziámi iker sziámi ikerpár ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Texasban születtek a nagyon ritka, egypetéjű hármasikrek, Catalina, Ximena és Scarlett, akik közül ketten törzsüknél összenőttek. 

Császármetszéssel jöttek a világra a hármasikrek. Két kislány összenőve született meg, és rögtön életük első napjaiban műtét vár rájuk.

Forrás: Facebook/Siamese Triplets Hernanadez Torres

Egyre gyakoribb a hármasikres terhesség, azonban nagyon kevésszer lesznek egypetéjűek, mindössze egy a millióhoz az esélye ennek. A babák anyukája sírt, mikor a kislányok megszülettek, ugyanis az orvos azonnal közölte vele, hogy van rá esély, hogy meghalnak. Az összenőtt ikreknek mindössze 35 százaléka éli túl élete első napjaikat. Viszont a család nagyon boldog lehet, mert úgy tűnik, mindegyik kislány egészséges, minden rendben lesz velük a továbbiakban is. A fiatal szülők jelenleg adományt gyűjtenek az interneten, hogy a babák műtétjeit finanszírozni tudják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.