Anya csak egy van - és a gyerek bekötött szemmel is megtalálja! Zsepiket elő, tündéri videó!

édesanya videó család anya szem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya csak egy van - és a gyerek bekötött szemmel is felismeri. Ezt támasztja alá egy nemrégiben készült felmérés eredménye. 

Nagyon sikeres volt nemrégiben az a videó, melyben arra kérték a kicsiket, hogy próbálják felismerni az anyukájukat bekötött szemmel.

A mókusok spórolnak elnevezésű blog szerzője pedig elkészítette ugyanezt a videót magyar anyukákkal. Szívmelengető képsorok.

Bréking! A 45 éves Uma Thurman terheshttp://www.life.hu/csalad/20150518-breking-a-45-eves-uma-thurman-terhes.htmlA cannes-i filmfesztivál a hét végéig tart, de máris rengeteg témát szolgáltat nekünk. Ezúttal egy kérdés merült fel egy jachton készült kép láttán: vajon Uma Thurman terhes?CsaládNorthfotoHatalmasat nőtt Hujber Feri kisfia - videóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-hatalmasat-nott-hujber-feri-kisfia.htmlNehéz időszakon van túl a Hujber-család. Család--Hoppá! Gyerekkori fotót posztolt a Szulejmán sztárja - tündéri kislány volthttp://www.life.hu/csalad/20150510-hoppa-gyerekkori-fotot-posztolt-a-szulejman-sztarja-tunderi-kislany-volt.htmlMeryem Üzerli nemcsak Hürrem szerepében határozott, erős nő, hanem a valóságban is. De ő is volt gyerek, méghozzá nagyon is helyes.CsaládOrigoMegmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceg - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-megmutatta-a-monacoi-ikreket-charlene-es-albert-herceg-tunderi-foto.htmlMár alig vártuk, hogy születésük után láthassuk a monacói ikreket. Albert herceg és bájos felesége, Charlene először akkor mutatták meg a gyerekeket a nagyvilágnak, mikor azok majdnem egy hónaposak voltak. Aztán sokáig ismét semmi... Mostanáig.CsaládAFPAzt sem tudta, hogy terhes, majd világra hozta gyermekét a fürdőszobábanhttp://www.life.hu/csalad/20150417-azt-sem-tudta-hogy-terhes-majd-vilagra-hozta-gyermeket-a-furdoszobaban.htmlAz angliai Bridportban élő Nikki Kelly egy skóciai utazásból tért haza fáradtan, amikor fájni kezdett a hasa. Mivel azt hitte, a menstruációja fog megjönni, bement a fürdőszobába, ám hamarosan azzal szembesült, hogy valójában szülési fájdalmai vannak, és legnagyobb meglepődésére nem sokkal ezután életet adott fiának a fürdőszobapadlón.CsaládThinkstockA kétnyelvűség legnagyobb előnye - soha nem gondoltad volnahttp://www.life.hu/csalad/20150508-a-ketnyelvuseg-legnagyobb-elonye-soha-nem-gondoltad-volna-jobban-latjak-a-vilagot.htmlA kétnyelvű emberek igazi mázlisták: jobb munkalehetőségeik vannak, és a demencia is kisebb eséllyel alakul ki náluk. Egy új kutatás szerint azonban mindez nem elég, hiszen még a világot is másképp látják!Család



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.