Gerard Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért! Íme a megható fotó!

Forrás: Instagram/ Gerard Piqué -
fotó Shakira elbűvölő fiú család Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos spanyol focista elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit, amin két gyönyörű gyerekével pózol.

Shakira és Piqué második gyereke, aki állítólag apukájára hasonlít, januárban született meg. Nagyobbik fiuk pedig már elmúlt két éves. Mindkét kisfiúnak hatalmas szeme van, a nagyobbiknak, Milannak barna, a kicsinek, Sashának kék. Gyönyörűen mutatnak együtt!

Forrás: Instagram/ Gerard Piqué

Shakira, Milan és Sasha együtt szurkoltak Piquének

A Barcelona a Valenciával csapott össze a spanyol bajnokságban, Shakira pedig úgy döntött, Barca-mezbe öltözteti fiait, és kimegy szurkolni a szerelmének. Tündéri fotók készültek a pálya szélén.Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ki ez a különleges fiú Sandra Bullock életében?http://www.life.hu/csalad/20150519-sandra-bullock-szineszno-lelkesen-meselt-kisfiarol-ellen-degeneres-musoraban.htmlA színésznőnek azóta nem volt komoly kapcsolata, mióta 2010-ben elvált férjétől, Jesse Jamestől. Most azonban lelkesen nyilatkozott egy fiúról, akit egyenesen imád.Család--Kim Kardashian és kislánya csajos napot tartottakhttp://www.life.hu/csalad/20150518-kim-kardashian-es-kislanya-csajos-napot-tartottak.htmlA celebnő és kislánya, North West csajos napot tartottak vasárnap. Kim szokás szerint Instagram oldalán közvetítette az eseményeket.Család--David Beckhamhez kislánya szerint hatalmas gyémánt fülbevaló illikhttp://www.life.hu/csalad/20150515-david-beckham-kislanyaval-bolondozott.htmlMi bizony minden egyes alkalommal olvadozunk, amikor az exfocista kislányával bolondozik. Nagyon édesek együtt!Család--Majka kisfia odavan apukája óriásplakátjáérthttp://www.life.hu/csalad/20150519-majka-kisfia-marian-odavan-az-apjat-abrazolo-oriasplakatert.htmlA Megcsókoltam Majkát feliratú plakáttal tele van a város, kiszúrta ezt a rapper tündéri kisfia, Marián is. Teljesen odavan a képért.CsaládOrigoÉdes apa-lánya fotót posztolt Berki Krisztián olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/csalad/20150519-edes-apa-lanya-fotot-posztolt-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz.htmlOlimpia bajnok tornászunk, a jóképű Berki Krisztián álompasi minősítést érdemel, főleg ha elnézzük a képet, melyen kislányát, Liát öleli gyengéden.Család--Első gyermekét várja A pletykafészek sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150519-leighton-meester-es-adam-brody-elso-gyermekuket-varjak.htmlGratulálunk Leighton Meesternek és Adam Brodynak! Babát vár a népszerű sorozat sztárja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.