Gyermeket vár a Republic zenészének kedvese

Forrás: republic.hu -
család várandós Republic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan ismét atyai örömök elé néz Halász Gábor, a népszerű együttes gitárosa.

Ismét apa lesz Halász Gábor. Kiderült ugyanis, hogy fiatal kedvese, Tímea várandós. Úgy tudni, a pár július közepére várja közös gyermekét. A népszerű zenésznek a születendő pici már a harmadik gyermeke lesz, mivel az előző házasságából már született két fia, akik immár tinédzserkorba léptek.

"Lassan öt éve vagyunk együtt Gáborral, és mostanra eljött az ideje a családalapításnak is" - árult el a Blikknek Tímea. - "Én fiút szerettem volna, Gábor és a fiúk pedig lányt, mert nincs kislány a családban, így alig várják, hogy megszülessen a kicsi."

A pár már azt is eldöntötte, ha fiú lesz, Halász Gábor Jánosnak fogják hívni. "A Gábort utánam, a Jánost pedig Timi apukája után kapja" - mondta Gábor.

A szerelem a gyerekeket is utolérihttp://www.life.hu/csalad/20150521-a-kisdumasok-a-szerelemrol-beszelgetnek.htmlMi a szerelem? Hogy viselkedik az, aki szerelmes? Kik lehetnek szerelmesek? És vajon a testünkben érzünk valamit, ha szerelmesek vagyunk? A frappáns válaszokat ezúttal is a Kisdumások szolgáltatják!CsaládThinkstockGregor Bernadett: „Nem szeretnék kisbabát"http://www.life.hu/csalad/20150521-gregor-bernadett-szineszno-bevallotta-egyelore-nem-szeretne-kisbabat-parjatol.htmlA színésznő eddig arról áradozott, mennyire szeretne közös gyermeket férjével, Szarvas Attilával, ám most fordult a kocka.Család--Vilmos herceg fáradt, de boldog: Először beszélt kislányáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150521-vilmos-herceg-eloszor-beszelt-kislanyarol-sarolta-hercegnorol.htmlKatalin hercegné és az újszülött Sarolta hercegnő továbbra sem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, a büszke édesapa, Vilmos azonban már annál inkább. Most elárulta, milyenek az első hetek kis hercegnővel.Család--Csinosnak mondott anyuka keresi… Avagy párkeresés gyerekkelhttp://www.life.hu/csalad/20150505-tippek-hogyan-keress-part-ha-mar-gyereked-van.htmlNem lehet eleget beszélni arról, milyen nehéz dolog ma a társtalálás. Könnyűnek tűnik, mert (papíron) már ezt is összeillést vizsgáló mobilappok segítik, valahogy azonban mégsem jön össze. Őrült munkatempók, gátlások, korábbi sérülések, csalódások, túlontúl magasra tett és ott felejtett lécek, amelyek kéz a kézben járnak az önbizalomhiánnyal. És akkor még ott vannak a kölykök is…CsaládOrigoAshton Kutchert és kislányát séta közben kapták el a fotósok! Íme, a tündéri kép!http://www.life.hu/csalad/20150520-ashton-kutchert-es-kislanyat-seta-kozben-kaptak-el-a-fotosok.htmlA színészpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis kislányáról még nem is láttunk igazán jó fotót – most azonban megcsodálhatjuk a 7 hónapos kis tündért.Család--Gerard Piqué versenybe szállt a legcukibb apuka címért! Íme a megható fotó!http://www.life.hu/csalad/20150520-gerard-pique-elbuvolo-kepet-posztolt-gyonyoru-gyerekeirol.htmlA sármos spanyol focista elbűvölő képpel örvendeztette meg rajongóit, amin két gyönyörű gyerekével pózol.Család--Majka kisfia odavan apukája óriásplakátjáérthttp://www.life.hu/csalad/20150519-majka-kisfia-marian-odavan-az-apjat-abrazolo-oriasplakatert.htmlA Megcsókoltam Majkát feliratú plakáttal tele van a város, kiszúrta ezt a rapper tündéri kisfia, Marián is. Teljesen odavan a képért.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.