Hátborzongató életéről vallott a magyar színész - Szívszorító részletek

Damu Roland Az igazság című könyv család gyermekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló traumák, verés, bántalmazás, elhanyagoltság - olyan sokkoló részletekről ír önéletrajzi könyvében Damu Roland, mely sok mindenre választ adhat.

Egy drámai és szívszorító gyermekkor részletei körvonalazódnak Damu Roland Az igazság című könyvében. A színész nem titkolja: édesanyja ivott, nem ritkán gyógyszerekre is, emiatt pedig rettenetesen viselkedett gyermekével.

Forrás: MTI/Marjai János

"Anyám ivott és olyankor hallucinált. Anyám és apám éjjel is veszekedtek. Sokszor ébredtem arra, hogy szétbalhézták az egész lakást. Olyankor el szerettem volna futni, ki a világból. Csitt-csatt, dirr-durr, törött tányérok, poharak. Csak azt hallottam, ahogy éjszaka sepri anyám lapátra a törött üvegeket, apám meg üvölt, hogy miért iszik anyám! Nagy valószínűséggel apám és anyám sosem szerették egymást (...).
Aztán jött anyámnak egy másik mániája: elkezdett engem verni! Vert reggel, délben és este! Ivott gyógyszerre, apámmal balhézott, aztán engem vert. Oviba mentem, ott bepisiltem, hazamentem, ott is bepisiltem, aztán megint kaptam" - közölt megrázó részleteket a Blikk mai száma a megrázó erejű könyvből.

"Pár évre rá sikítva szaladtam haza az oviból, bepisiltem, anyám vert, ivott, és sosem kaptam puszit, ölelést. Keserű és fájdalmas volt látni, ahogy a többi gyerekért jönnek a szülei, ölbe kapják, összevissza puszilgatják, és mosolyognak, nevetnek. Magányos gyerek voltam már három-négy évesen (...).
Az oviban volt egy-két szerelmem, de nem arattam tartós sikert, mivel én voltam a hugyos Roli, aki mindennap bepisil. Volt, hogy a váltóruhámat is telehugyoztam, és az óvónők egy sötétítőfüggönybe tekertek, amíg a hugyos cuccom megszárad a cserépkályhán."

Lezárult Kelly Rutherford ügye: visszakapta gyermekeit a színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20150525-kelly-rutherford-a-pletykafeszek-szinesznoje-visszakapta-gyermekeit.htmlTöbb éve harcol volt férjével A pletykafészek sztárja, aki végre elérte, amit szeretett volna: visszakerülnek hozzá gyermekei.Család--Berki Krisztián cuki apuka üzemmódba váltott - Imádjuk!http://www.life.hu/csalad/20150525-berki-krisztian-kislanya-berki-natasa-zselyke-fotoit-osztotta-meg.htmlBerki Krisztiánt általában kőkemény férfiként, sportolóként, műsorvezetőként szoktuk emlegetni. Azonban nem tudunk szó nélkül elmenni az übercuki apa-lánya napi fotói mellett. Imádnivalóak a kis Natival. Család--Végre találkozhatott újszülött unokahúgával Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20150525-harry-herceg-eloszor-talalkozott-sarolta-hercegnovel.htmlImmár három hete, hogy megszületett a kis Sarolta hercegnő, Harry herceg azonban ez idáig nem láthatta őt királyi teendői miatt.Család--Király L. Norbi alig látja kisfiát - Meglepő dologból él az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150523-kiraly-l-norbi-az-x-faktor-felfedezettje-alig-latja-kisfiat-es-meglepo-dologbol-el.htmlAz RTL Klub felfedezettje nem rejtette véka lá, hogy miből tartja fent magát, és azt sem, hogy milyen magánéleti problémákkal küzd.CsaládOrigoHatalmasat nőtt Rubint Réka kislánya: Lara bulizni jár http://www.life.hu/csalad/20150523-rubint-reka-kislanya-mar-bulizni-jar.htmlMegható bejegyzést tett közzé Rubint Réka közösségi oldalán lányával, Larával kapcsolatban.CsaládOrigoEttől a videótól elolvadsz: ilyen földi paradicsom a budapesti kiselefánt szemével!http://www.life.hu/csalad/20150524-asha-gyongeden-pancsol-edesapjaval-asammal-a-fovarosi-allatkert-medencejeben.htmlVarázslatos pillanatokat örökítettek meg a Fővárosi Állatkertben, megható videó következik!CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.