brutális kegyetlenség mikrohullámú sütő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális kegyetlenséggel ölte meg gyermekét egy anya, aki annyira részeg volt, hogy nem is emlékszik tettére. 

China P. Arnold 2005 augusztusában gyilkolta meg egy hónapos lányát - írja a Bors. A kislány súlyos belső égési sérüléseibe halt bele, külső jelek viszont nem utaltak égésre. A nyomozók sokáig nem jöttek rá, mi történhetett a babával, végül kiderült: a nő mikrohullámú sütőbe tette. A Wikipedia szócikke szerint két percig volt a gyerek a mikróban, és szinte azonnal meghalt, mikor kivette.

Forrás: Thinkstock

A nő egyébként olyan részeg volt, mikor elkövette a kegyetlen gyilkosságot, hogy nem is emlékezett rá. Életfogytig tartó börtönre ítélték.

Brutális! Kalapáccsal ütik szét a gyerekek fogait?http://www.life.hu/csalad/20150525-a-kisdumasok-a-fogapolasrol-es-a-szajhigieniarol-beszelnek.htmlMiért kell fogat mosni? Mik élnek a szánkban, amik tönkreteszik a fogainkat? Miért esnek ki kiskorban a tejfogak? És miért van valakinek szájszaga? A Kidumásoknak mindenre válaszolnak!CsaládThinkstockKi akar laposfejű gyereket? Ezt tedd, hogy ne legyen nyomott a baba tarkójahttp://www.life.hu/csalad/20150525-csecsemo-laposfejuseg-mit-tegyunk-hogy-ne-legyen-lapos-a-baba-tarkoja.htmlAnyaként őrülten nehéz mindig jó döntést hozni. Egyszerre követni a belső hangot, az anyai tanácsokat, más mamák ajánlásait, az oktatókönyvek tippjeit és a fórumozó anyukák trükkjeit. Ezekből kellene összegyúrni a legjobb megoldást bizonyos helyzetekre, és akkor még ott van az is, hogy a poronty egyébként pedig azt csinál, amit akar...CsaládThinkstockSejtelmes fotó: férjhez adta lányát Gáspár Győző?http://www.life.hu/csalad/20150526-gaspar-gyozo-eskuvoi-autot-posztolt-es-megindult-a-talalgatas-csak-nem-evelin-ment-ferjhez.htmlMeglepő képet posztolt Gáspár Győző, ami találgatásra ad okot.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huHátborzongató életéről vallott a magyar színész - Szívszorító részletekhttp://www.life.hu/csalad/20150526-damu-roland-szinesz-az-igazsag-cimu-konyveben-ir-szomoru-gyermekkorarol.htmlSokkoló traumák, verés, bántalmazás, elhanyagoltság - olyan sokkoló részletekről ír önéletrajzi könyvében Damu Roland, mely sok mindenre választ adhat.CsaládOrigoNagyon vicces labdaciciket villantott Hódi Pamela!http://www.life.hu/csalad/20150524-hodi-pamela-facebook-oldalan-posztolt-natasa-zselykerol-egy-nagyon-vicces-fotot.htmlEz a labdacicis játék neked még megvan?CsaládOrigoVége az első trimeszternek - Várandósságod 12. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150522-ez-tortenik-a-terhesseg-alatt-hetrol-hetre-a-12-heten.htmlLassacskán túl leszel az első három hónapon, ideje egy kicsit fellélegezni! A vetélés kockázata mostanra lecsökkent, így most már azoknak is elújságolhatod a nagy hírt, akiket eddig nem szerettél volna beavatni.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.