Cicciolina elárulta titkos vágyát

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
nagymama unoka Staller Ilona kislány szerelem gyermek szakítás Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori botrányhősnő mindennél jobban vágyik egy gyermekre, de állítja, ha már édesanya nem lehet, ideje lenne, hogy fia megajándékozza egy unokával.

Cicciolina, azaz Staller Ilona pár éve még arról nyilatkozott, szeretne 25 évvel fiatalabb párjától egy lánygyermeket. Ám a kapcsolat az esküvő előtt zátonyra futott, így maximum az unokáról ábrándozhat a pornósztár - írja a Story.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Már nem érdekel a szakítás, inkább arról ábrándozom, hogy nagymama legyek. Mindennél jobban vágyom egy lányunokára, mert a sors nem adta meg nekem, hogy egy szép kislányom is legyen" – mondta Ilona, aki hozzátette, amikor második férjétől kislányt várt és 5 hónapos terhesen elvetélt, élete legborzalmasabb időszakát élte át.

Így alszik szerelmével Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20150527-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-cukin-egyutt-aludt-kislanyaval-sophieval.htmlCuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.Család--Megszületett Zámbó Árpy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150527-zambo-arpy-zenesznek-zambo-jimmy-testverenek-kislanya-szuletett-fiatal-baratnojetol.htmlA két hónapos csöppséggel és 23 évvel fiatalabb kedvesével kapták lencsevégre Zámbó Árpyt.Család--Gregor Bernadett: „Nem szeretnék kisbabát"http://www.life.hu/csalad/20150521-gregor-bernadett-szineszno-bevallotta-egyelore-nem-szeretne-kisbabat-parjatol.htmlA színésznő eddig arról áradozott, mennyire szeretne közös gyermeket férjével, Szarvas Attilával, ám most fordult a kocka.Család--"Az apám egy pedofil, aki veszélyes lehet bármelyik gyerekre" – Őszinte történet gyerekkori borzalmakrólhttp://www.life.hu/csalad/20150526-szexualis-abuzus-gyerekkorban-brigitta-tortenete.html"Kicsi gyerekkorom óta szorongások és rémálmok gyötörtek, aminek a fő oka az agresszív és hatalommániás katonatiszt apám volt. Iszonyatosan féltem, és egyben undorodtam is tőle. Állandó rettegésben tartott engem és az öcsémet, egy-egy apró »hibáért« is büntetés járt, verés, üvöltözés, fenyegetés. Az óvónő anyám (milyen ironikus) sosem lépett közbe, és védett meg minket. Sosem értettem, hogy hogyan szerethet egy ilyen embert, mert nyilvánvalóan imádta az apámat."CsaládOrigoVideó! Rá sem ismerni: felnőtt nő lett Détár Enikő és Rékasi Károly lánya – Szerinted kire hasonlít?http://www.life.hu/csalad/20150527-detar-eniko-es-rekasi-karoly-lanya-gigi-felnott-no-lett-es-enekel-video.htmlHogy szalad az idő! Ilyenkor érzi leginkább az ember... Egy apró kislány volt Gigi, amikor először szerepelt a lapokban, most pedig felnőtt nő.Család--Megszületett Keira Knightley kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150527-megszuletett-keira-knightley-elso-gyermeke.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint anyuka lett a törékeny színésznő. Gratulálunk!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.