koraszülött TV2 kisfiú elhagyás Kondákor Zsófia Jóban Rosszan felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Veronikájáról olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy elhagyta kisfiát – a színésznő most tiszta vizet öntött a pohárba.

Kondákor Zsófi kislánya, Katja 2 éves, azonban első kapcsolatából van egy kisfia is, Beni, aki koraszülöttként látta meg a napvilágot, ezért sokkal több törődést igényelt. Amikor Zsófi előző párjával szakított, a gyermek felügyeletét közösen vállalták – írja a Story.

forrás: TV2

„Eleinte, amikor nem volt velem egy hétig, sírtam, zokogtam, aztán rájöttem, ez nem mehet így tovább, a bőgéssel semmit nem oldok meg" – magyarázta a színésznő, akit boldoggá teszi, hogy kislánya és kisfia nagyon jó testvérek. Állítja, nem a papírok számítanak, mert ő, amennyit időt csak tud, azt kisfiával tölti.

Így alszik szerelmével Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20150527-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-cukin-egyutt-aludt-kislanyaval-sophieval.htmlCuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.Család--Megszületett Zámbó Árpy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150527-zambo-arpy-zenesznek-zambo-jimmy-testverenek-kislanya-szuletett-fiatal-baratnojetol.htmlA két hónapos csöppséggel és 23 évvel fiatalabb kedvesével kapták lencsevégre Zámbó Árpyt.Család--15 évesen vette első lakását L.L. Juniorhttp://www.life.hu/csalad/20150522-l-l-junior-rapper-15-evesen-vette-elso-lakasat-az-elso-jigdijjabol-ahova-most-visszakoltozott.htmlL.L. Junior, rapper 15 évesen, az első jogdíjából vette első lakását, ahová most örömmel visszaköltözött.Család--"Az apám egy pedofil, aki veszélyes lehet bármelyik gyerekre" – Őszinte történet gyerekkori borzalmakrólhttp://www.life.hu/csalad/20150526-szexualis-abuzus-gyerekkorban-brigitta-tortenete.html"Kicsi gyerekkorom óta szorongások és rémálmok gyötörtek, aminek a fő oka az agresszív és hatalommániás katonatiszt apám volt. Iszonyatosan féltem, és egyben undorodtam is tőle. Állandó rettegésben tartott engem és az öcsémet, egy-egy apró »hibáért« is büntetés járt, verés, üvöltözés, fenyegetés. Az óvónő anyám (milyen ironikus) sosem lépett közbe, és védett meg minket. Sosem értettem, hogy hogyan szerethet egy ilyen embert, mert nyilvánvalóan imádta az apámat."CsaládOrigo5 horvát város, ahova mindenképpen el kell látogatnod – Káprázatos képekhttp://www.life.hu/csalad/20150515-5-horvat-varos-ahova-mindenkeppen-el-kell-latogatnod.htmlFényes mészkővel kirakott utcák, velencei stílusú katedrálisok, tengerparti sétányok, középkori emlékek - Horvátország gyönyörű városai felhőtlen kikapcsolódást, szórakozást és feltöltődést kínálnak minden nyaralni vágyónak. Összeállítottuk a Life.hu top 5 kedvenc horvát városát - ezekre a csodás helyekre mindenképpen el kell látogatnod!CsaládThinkstockVideó! Rá sem ismerni: felnőtt nő lett Détár Enikő és Rékasi Károly lánya – Szerinted kire hasonlít?http://www.life.hu/csalad/20150527-detar-eniko-es-rekasi-karoly-lanya-gigi-felnott-no-lett-es-enekel-video.htmlHogy szalad az idő! Ilyenkor érzi leginkább az ember... Egy apró kislány volt Gigi, amikor először szerepelt a lapokban, most pedig felnőtt nő.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.