Kórházba került a várandós magyar szépségkirálynő

baba Polgár Kriszta ciszta várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idő előtti méhösszehúzódásai voltak a magyar szépségnek. Az orvosok több napig figyelték az állapotát. 

Nem telik könnyen Polgár Kriszta második terhessége sem. Kiderült, hogy a szülés után meg kell műteni, ugyanis a babájával együtt a bal petefészkében egy ciszta is növekszik. A minap pedig frontok okozta, idő előtti méhösszehúzódásokkal került kórházba bár csak terhessége harmincadik hetében jár - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Krisztina Kaldau-Polgár

"Infúziót kaptam és egy olyan speciális gyógyszert, ami a baba tüdejét erősítette arra az esetre, ha mégis megindulna a szülés" – mesélte Kriszta. "A következő heteket ágyban kell töltenem, a kórházban elővigyázatosságból tartottak benn három napig. Még legalább hat-hét hétig jó lenne a babát a pocakomban tartani " – tette hozzá.

Pirner Alma: A várandósság idején is fontos az érzékiséghttp://www.life.hu/csalad/20150530-pirner-almanak-a-varandossag-idejen-is-fontos-az-erzekiseg.htmlMár a második trimeszterben jár, de még minig bombaformában van Pirner Alma. A rúdtáncosnő a mozgást sem hanyagolja el, és odafigyel arra is, hogy gömbölyödő pocakkal is kívánatos maradjon.Család--Megvan a neve Andy Vajna és Vajna Timi babájánakhttp://www.life.hu/csalad/20150518-megvan-a-neve-andy-vajna-es-vajna-timi-babajanak.htmlBár munkaügyekben van közöttük olykor nézeteltérés, leendő gyermekük nevében tökéletesen egyetértenek. Család--Megszületett Hargitai Bea kisfia - Meg is mutatta a csöppségethttp://www.life.hu/csalad/20150517-megszuletett-hargitai-bea-kisfia.htmlVasárnap reggel 9 óra 24 perckor megszületett Hargitai Bea kisfia, Jason Sidney. Gratulálunk a gyönyörű édesanyának! CsaládOrigo9 éve egy pár Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20150517-9-eve-egy-par-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlA Facebookon tette közzé Péterrel közös fotóját Sarka Kata. Az intim felvétel annak örömére készült, hogy közel egy évtizede egy párt alkotnak. CsaládOrigoJön a baba Hadas Krisztával: Erika, a kameruni férj és a megpróbáltatások történetehttp://www.life.hu/csalad/20150517-jon-a-baba-hadas-krisztaval-erika-a-kameruni-ferj-es-a-megprobaltatasok-tortenete.htmlErikáék története több ok miatt is nagyon egyedi és nagyon pozitív. A nő túl van egy mellrákon, ami miatt levették az egyik mellét, másrészt a boldogságot egy kameruni férfi mellett találta meg: Sebas remek férj és gondos családapa. Irigylésre méltóan az...Család--Egyre édesebb Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150516-egyre-edesebb-hodi-pamela-es-berki-krisztian-kislanya-natasa-zselyke.htmlElképesztően cuki fotót mutatott követőinek Hódi Pamela az Instagramján. A kis Natasa Zselykéről még nem tudjuk megállapítani, hogy kinek a vonásait örökölte, de tény: tündéri, főleg szerető édesanyja mellett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.