Éljenek a gyerekek! - Íme a legjobb gyereknapi programok

Forrás: WikiPedia -
gyereknap program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május utolsó vasárnapja minden évben a gyerekeké. Eláruljuk, hova a legérdemesebb ma délután ellátogatni a lurkókkal. 

Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

Egész nap zenés forgatag várja a családokat a Vasúttörténeti Parkban. A Picur Rádió színpadán a nap sztárvendége 14 órától az Alma zenekar, de hangulatos talpalávalóval szolgál majd a SzóKiMondóka produkció, és a Libavonat - interaktív koncertje gyerekeknek. Természetesen a vonatos programok sem maradhatnak el.

Forrás: mavnosztalgia.hu

Hetedhét Játékfesztivál

Ha Székesfehérvár közelében jártok, ne hagyjátok ki a Hetedhét Játékfesztivált. A falusi és a városi élet próbatételei a fesztivál idei támája. Bábelőadások, koncertek és népi piknik szórakoztatják a gyerekeket.

Állatkert

Melyik gyerek ne örülne, ha állatok között tölthetne egy vasárnapot? Klasszikus és kedvenc gyermeknapi program az Állatkert, ami még meglepetésekkel is várja a kicsiket. Irány az állatsimogató!

Forrás: WikiPedia

Városligeti Gyermeknap

Budapest legnagyobb gyereknapi rendezvényére várják a családokat idén is a Városligetben. Zenés, táncos, játékos programok szórakoztatják a gyerekeket egész nap. Kacagásból nem lesz hiány, ráadásul még a kutyátokat is magatokkal vihetitek.

Egy jó mozizás mindig nyerő

A kicsik egyik legnagyobb kedvence most a Sam - Kismadár nagy kalandja című animációs film. Ha nem töltenétek szabadtéren a napot, lepd meg gyermekedet egy mozizással!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.