Gyerekterápiával készül az Olimpiára Cseh László

Forrás: Just Creative -
gyereknap Cseh László úszó olimpikon edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyereknap alkalmából olimpikon úszónk szárnyai alatt kicsik és nagyok egyaránt elsajátíthatták az úszás csínját-bínját.

A „szigorú" tanárbácsi órájára a Godzsu udvarban rendezett gyerknapon bárki jelenkezhetett, aki kicsit is gyermeknek érezte magát.

Forrás: Just Creative

„Teljesen más érzés az, amikor te teljesíted az edző utasításait, mint amikor át kell adnod a tudásodat másoknak. Próbálkoztam már régebben is kicsiket tanítani, nem mondom, hogy egyszerű feladat, de könnyen meg lehet találni velük a közös hangot és akkor remekül megy minden. A legnagyobb kihívás, hogy lekösd őket, ezért én mindig kitalálok valami kreatívabb, szórakoztatóbb feladatot, így ez rendszerint sikerül is. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, le vagyok nyűgözve. Olyan alap technikákat tanítottam nekik, mint a lábtempó, a rajtolás, a mell-és gyorsúszás - mindent kiválóan végrehajtottak, amit kértem. Lassan már ők taníthatnak engem, egy kis „gyerekterápia", a nevetésük, a lelkesedésük kifejezetten jót tesz a felkészülési időszakban" – nevet világbajnok úszónk, aki már izgatottan készül az ötkarikás játékokra.

Gombos Edina gyermekei új nevet kaptakhttp://www.life.hu/csalad/20150529-gombos-edina-musorvezeto-gyermekei-uj-nevet-kaptak-mert-rosszul-anyakonyveztek-oket.htmlA műsorvezetőnek meggyűlt a baja férje nevével: a teljes iratcserét két szoptatás között kellett megoldania.CsaládOrigoSosem látott fotó a magyar macsóról!http://www.life.hu/csalad/20150529-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-cuki-gyermekkori-fotot-mutatott-a-fem3cafe-adasaban.htmlGyereknap alkalmából felcserélődtek a szerepek a Fem3 Café műsorában. Berki Krisztiánt és Czippán Anettet De Re Attila Luigi és Varga Vivien faggatták, és még egy érdekes fotóalbum is előkerült. Család--Görög Zita: "Lotti és Milán két teljesen különböző egyéniség"http://www.life.hu/csalad/20150529-gorog-zita-modell-musorvezeto-megmutatta-cuki-gyermekeit-lottit-es-milant-akik-ket-teljesen.htmlGörög Zita megmutatta két tündéri gyermekét. Milán második osztályos, Lotti pedig nemrég fejezte be az iskolai előkészítőt.Család--Megannyi apró változás - Várandósságod 16. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150529-ez-tortenik-a-magzattal-es-a-kismamaval-a-terhesseg-16-heteben.htmlMarkol, rúg és bukfencezik – a 16. héten a babád már vígan ficánkol a pocakodban. Ehhez pedig elegendő helye is van, mivel a hasad minden nappal egyre csak gömbölyödik. CsaládThinkstockHargitai Bea tündéri előtte-utána képet posztolthttp://www.life.hu/csalad/20150531-hargitai-bea-es-babaja-jason.htmlHargitai Bea kisfia, Jason éppen két hetes. CsaládOrigoÍgy nyaral Beyoncé és családjahttp://www.life.hu/csalad/20150529-beyonce-nagyon-cuki-csaladi-kepeket-posztolt-olaszorszagi-nyaralasukrol.htmlBeyoncé, Jay-Z és Blue Ivy Olaszországban nyaralnak, ahonnan tündéri anya-lány és apa-lánya fotókat posztolt az énekesnő.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.