A börtönben lelt új anyjára Damu Roland

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland börtön anyai szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyai szeretet és gondoskodás mindig is hiányzott a színész életéből, így most nagyon boldognak érzi magát, hogy egyik rabtársa édesanyja a fiává fogadta.

A színész nemcsak feleséget, hanem édesanyát is szerzett a börtönből: Irénke, akinek a fia szintén börtönviselt, minden elvesztegetett anyai szeretetet megpróbál megadni Damunak, olyan lenne a színésznek, mint az édesanyja.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Közös a sorsa fiaméval, Laci is aznap, húsvéthétfőn szabadult volna, mint Roland – számomra ez is jel, hogy két fiam lett –, de sajnos Laci feltételes szabadulását visszadobták az utolsó pillanatban. Rolandnak pótolni szeretném azt az anyai szeretetet, amit egész életében nélkülöznie kellett" – mondta a Blikknek Irénke, aki Damu közösségi oldalán is felvette a kapcsolatot vele.

A színész megköszönte neki, hogy anyai szeretettel támogatja lelkileg. Damu Roland örül, hogy a melegszívű asszonyban sohasem tapasztalt szeretetet adó édesanyára találhat.

„Boldoggá tesz, hogy másvalaki édesanyja sajátjaként ölel át, és Irénke próbálja pótolni a szülőanyámtól soha meg nem kapott szeretetet"hangsúlyozta Damu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.