5+1 aranyköpés terhes nőktől

Forrás: Thinkstock -
terhesség aranyköpések
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismamákra különböző módokon hat a terhesség. Nem gyakori, hogy a fogantatás után csak többes számban hajlandóak a trónörökösről (és magukról) beszélni. Egyeseket államvizsga közben ér, míg mások Piroskához mérik az állapotot. Íme, pár aranyköpés, ami minden babablogon elhangzik: 
Forrás: Thinkstock

1. „Megfogadtam, hogy ha majd babásodom, akkor ezt meg ezt fogom megcsinálni.”

2. „Április közepén teszteltem pozitívat.”

3. „Hét év együttélés után maradtam terhes.”

4. „Épp államvizsgáztam, mikor ő úgy döntött, hogy megfogan.”

5. „Én már csak Piroska-riogatónak hívtam a tesztet.”

+1 „Most töltöttem be a 25. hetet.”

A terhes Kim Kardashian rózsaszín latexben sokkolhttp://www.life.hu/trend/20150603-kim-kardashian-rozsaszin-latex-ruhat-vett-fel-terhesen.htmlA celebnő, aki néhány napja jelentette be, hogy második babájával várandós, nem szokványos kismamaszerelésben, hanem egy hússzínű latex ruhában jelent meg egy eseményen.Trend--Pirner Almának terhesen is fontos az erotikahttp://www.life.hu/intim/20150528-pirner-almanak-terhesen-is-fontos-az-erotika.htmlPirner Alma várandóssága alatt is szeretne bombaformában maradni, továbbra is fontos neki az érzékiség, az erotika. IntimBréking! A 45 éves Uma Thurman terheshttp://www.life.hu/csalad/20150518-breking-a-45-eves-uma-thurman-terhes.htmlA cannes-i filmfesztivál a hét végéig tart, de máris rengeteg témát szolgáltat nekünk. Ezúttal egy kérdés merült fel egy jachton készült kép láttán: vajon Uma Thurman terhes?CsaládNorthfotoHét hónapos terhes Nádai Anikó - Rettenetesen fél a szüléstőlhttp://www.life.hu/csalad/20150508-het-honapos-terhes-nadai-aniko-rettenetesen-fel-a-szulestol.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője az RTL Klub reggeli műsorában mesélt várandóssága napjairól. CsaládOrigoMedveczky Ilona nagy vallomása: „17 évesen terhes lettem”http://www.life.hu/bulvar/20150510-medveczky-ilona-nagy-vallomasa-friderikusz-sandornak-17-evesen-terhes-lettem.htmlFriderikusz Sándor műsorában vallott múltjáról az egykor világhírű táncosnő. Megdöbbentő vallomás.TV + BulvárOrigoHatalmas terhespocakkal állt modellt Hargitai Beahttp://www.life.hu/csalad/20150412-hatalmas-terheshassal-allt-modellt-hargitai-bea.htmlHargita Bea igazán jól dokumentálja várandóssága heteit. A kismamáról számos fotó készült, így rajongói is vele együtt követhették, hogyan nő a pocakja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.