Sarka Kata: "Wellnessezni voltunk a gyerekekkel, amikor megtörtént a baj"

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata vér kisfiú baj sérülés baleset wellness kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzőjének kisfiát a pihenés kellős közepén érte baleset. Kata rettegett, hogy kisfia maradandó sérülést szerzett.

Dávidka a medence körül szaladgált, amikor megcsúszott, és nagyon beverte a fejét. Kata azonnal orvoshoz vitte gyermekét – írja a Story.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

„Sajnos annyira beverte a fejét, hogy ömlött belőle a vér. A szállodai orvos ellátta a sebet, és meg is vizsgálta a gyereket. Utána a kórházba is bevittem Dávidkát. A röntgenfelvétel láttán azonban megnyugtatott az orvos, de azt javasolta, hogy 48 órán keresztül alaposan figyeljük a gyereket. Szerencsére Dávidka azóta már jól van" – mondta Kata.

Sarka Kata, ahogy még sosem láttad!

Hetente egyszer találkozhattok Sarka Katával a Life.hu-n, ahol megosztja veletek legbensőbb gondolatait, érzéseit egy-egy téma kapcsán. Kata első írását IDE KATTINTVA olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.