gyermekvállalás TV2 kisbaba Fekete Dávid Regina (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes arról mesélt, hogy párjával, Reginával minden feladaton megosztoznak, és remélik, hogy mihamarabb összejön a közös baba is.

Fekete Dávidnak gyorsan bele kellett jönnie az apaságba, hiszen fiatal párjának, Reginának már van egy kislánya, aki prótapaként szereti az énekest. Regina pedig bevallotta reméli, nemsokára, jöhet a közös baba is és Leila testvérkét kaphat.

Tízéves koráig szeretné szoptatni gyermekeit egy anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150603-tizeves-koraig-szeretne-szoptatni-gyermekeit-egy-anyuka-miira-dawson.htmlMiira Dawson büszkén vállalja, hogy az ő gyermekeinek nem kell lemondani az anyatejről és amedig csak kívánják, ő készségesen áll rendelkezésükre.Család--Rubint Réka kislánya Lara, mintha édesanyja ikertestvére lennehttp://www.life.hu/csalad/20150606-rubint-reka-fitness-edzo-kislanya-lara-mintha-edesanyja-ikertestvere-lenne.htmlMint két tojás úgy hasonlít egymásra a fitnesslady és lánya. A szavunk elállt Réka fotója láttán, amit közösség oldalán osztott meg a rajongóival.Család--Gólya Bréking! L.L. Juniornak fia leszhttp://www.life.hu/csalad/20150607-ll-junior-rappernek-masodik-gyermeke-is-fiu-lesz-kedvese-csilla-kisfiut-hord-a-szive-alatt.htmlA rapper közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy kisfiának, Lacikának öccse lesz.Család--Kiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykájahttp://www.life.hu/csalad/20150605-szulak-andi-jakupcsek-gabriella-ordog-nora-majka-es-szinetar-dora-a-nevadas-buvkorerol-vallott.htmlSztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. CsaládOrigoSztárok, akik gyilkosságban vesztették el családjukathttp://www.life.hu/csalad/20150604-sztarok-akik-gyilkossagban-vesztettek-el-csaladjukat-charlize-theron-roman-polanski-chuck-palahniuk.htmlA hírességek olyan életet élnek, amit mindenki csak irigyelni vagy csodálni tud. Nehéz elképzelni, hogy a felfelé ívelő karrier, a luxus és a hírnév mögött a sztárok élete sem mindig fenékig tejfel, sőt olykor rettenetes szörnyűségeken mennek keresztül az életük során. A következő hírességek a hozzájuk legközelebb álló embereket hátborzongató gyilkosságok következtében veszítették el.CsaládAFPEgy valódi ember - Várandósságod 18. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150605-ez-tortenik-a-terhesseg-18-heteben-a-magzattal-es-az-anyaval.htmlA 18. héten folytatódik babád testén a hőszabályzó zsírréteg képződése. És bár az elmúlt két hétben csak két centimétert nőtt, a súlyát ennek ellenére megkétszerezte.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.