Liptai Claudia megmutatta, milyen volt kiskorában

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
édesanya fotó kisbaba Liptai Claudia gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nosztalgikus hangulatba került Liptai Claudia, aki olyan különleges, édesanyjával közös fotót posztolt, amelyen még nagyon picike baba volt.

Liptai Claudia megmutatta, milyen volt pár hónapos korában. A színésznőt mély szeretet fűzte édesanyjához és nagyon megviselte, amikor elvesztette őt. Most egy kis nosztalgiával emlékezett rá közösségi oldalán, mi pedig megcsodálhatjuk, milyen cuki kisbaba volt a műsorvezető.

Forrás: Instagram/Liptai Claudia
Geszti Péter: "A nővérem halála után lelkifurdalásom volt"http://www.life.hu/csalad/20150610-geszti-peter-bevallotta-a-novere-halalat-kovetoen-lelkiismeret-furdalasa-volt.htmlA médiaszakember gyermekkori fotóit mutatta meg egy életmódcsatorna adásában, ahol arról is mesélt, mi nyomja a lelkét.Család--Majdnem lemaradt kisfia születéséről Vincze Ottóhttp://www.life.hu/csalad/20150609-vincze-otto-labdarugo-majdnem-lemaradt-kisfia-szuleteserol-es-parja-gorbicz-anita-vajudasarol.htmlA kiírt időpontnál hamarabb, meglepetésszerűen indult meg a szülés Görbicz Anitánál, miközben Vincze Ottó még Budapesten tartózkodott, ezért villámgyorsan kellett Győrbe érnie, nehogy lekésse kisfia születését.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huTízéves koráig szeretné szoptatni gyermekeit egy anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150603-tizeves-koraig-szeretne-szoptatni-gyermekeit-egy-anyuka-miira-dawson.htmlMiira Dawson büszkén vállalja, hogy az ő gyermekeinek nem kell lemondani az anyatejről és amedig csak kívánják, ő készségesen áll rendelkezésükre.Család--"Fiam, csak fel ne csinálj egy lányt se" - Van, amikor a meddőség mögött lelki bajok húzódnak http://www.life.hu/csalad/20150608-a-lux-elvira-baba-program-segit-a-gyermekre-vagyo-paroknak.htmlA gyermekáldás egy olyan csoda, amelyet biológiai értelemben egy egyszerű egyenlettel is le tudunk írni: a fogantatás akkor történik meg, amikor a hímivarsejt sikeresen behatol a petesejtbe, majd a megtermékenyített petesejt útra kel, hogy a petevezetéken áthaladva a méh üregébe jusson és beágyazódjon. Azt azonban, hogy ez az egyszerűnek tűnő csoda, néha milyen nehézség árán valósul meg, igazán csak az érzi, akinek többszöri próbálkozás ellenére sem születik gyermeke.CsaládThinkstockÍgy örömbabázik Béres Alexandrahttp://www.life.hu/csalad/20150610-beres-alexandra-megmutatta-masodik-kislanyat-florat.htmlHihetetlen, hogy telik az idő! A fitneszbajnok második gyermeke, Flóra immár 8 hónapos nagylány lett. Nagyon édes!Család--Álom egy álomba rejtve - Várandósságod 19. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150605-ez-tortenik-a-terhesseg-19-heteben-a-magzattal-es-az-anyaval.htmlSzíved alatt hordott kicsiny gyermeked a 19. héten már REM fázisú alvást is produkál - magyarul pici babád álmodik! Hát nem hihetetlen? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.