92 évesen fogadta örökbe 76 éves unokatestvérét egy asszony

Forrás: Thinkstock -
édesanya örökbefogadás Dallas lány unokatestvér gondoskodás asszony kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az asszony kislánykora óta gondoskodik a nála 16 évvel fiatalabb unokatestvéréről, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat.

Mary Smith 11 éves volt, amikor édesapja meghalt. Mivel édesanyja beteg volt, a kislányról unokatestvére, a most 92 éves Muriel Clayton gondoskodott.

Az Dallasban élő asszony elmondása szerint valóban úgy szerette az immár 76 éves nőt, mintha a saját gyermeke lenne - ezért is tette fel neki anyák napján a kérdést: hivatalosan is lenne-e a lánya?

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Sztármamák, akik örökbe fogadtak

A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez - a Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.