92 évesen fogadta örökbe 76 éves unokatestvérét egy asszony

Forrás: Thinkstock -
édesanya örökbefogadás Dallas lány unokatestvér gondoskodás asszony kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az asszony kislánykora óta gondoskodik a nála 16 évvel fiatalabb unokatestvéréről, ezért elérkezettnek látták az időt, hogy hivatalossá tegyék kapcsolatukat.

Mary Smith 11 éves volt, amikor édesapja meghalt. Mivel édesanyja beteg volt, a kislányról unokatestvére, a most 92 éves Muriel Clayton gondoskodott.

Az Dallasban élő asszony elmondása szerint valóban úgy szerette az immár 76 éves nőt, mintha a saját gyermeke lenne - ezért is tette fel neki anyák napján a kérdést: hivatalosan is lenne-e a lánya?

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Sztármamák, akik örökbe fogadtak

A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez - a Life.hu cikkéért kattints ide!
Anya csak egy van - és a gyerek bekötött szemmel is megtalálja! Zsepiket elő, tündéri videó!http://www.life.hu/csalad/20150520-anya-csak-egy-van-cimmel-keszitettek-videot-bekotott-szemu-gyerekekrol-akik-megtalaljak-az.htmlAnya csak egy van - és a gyerek bekötött szemmel is felismeri. Ezt támasztja alá egy nemrégiben készült felmérés eredménye. CsaládOrigoMagyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoMádai Vivien: "Nem jött az anyai érzés, nem éreztem semmit" - Szakemberhez fordulthttp://www.life.hu/csalad/20150610-madai-vivien-a-szules-utani-depressziorol-meselt.htmlAz anyaság "sötétebb" oldaláról mesélt Mádai Vivien. Azt állítja, nem volt felkészülve arra, hogy a szülés után mennyire nehéz korszak következik. Család--Sütő Enikő: Majdnem örökbe fogadtam egy gyereket, de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, akit a 20-as éveiben a Fabulon-reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor töretlenül hisz abban, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huA gyerek nem olyan, mint egy nyelvvizsga! Avagy fel lehet készülni az anyaságra?http://www.life.hu/csalad/20150602-hogyan-keszuljek-a-szuloi-feladatokra-fel-lehet-vajon-keszulni-az-anyasagra-apasagra.htmlVégeláthatatlan és mindenre választ kínáló kismamablogok, "bezzeg az én szülésemnél" típusú horrortörténetek, önmagukról és gyermekükről többes szám első személyben beszélő, "kakiltunk és büfiztünk" tanácsadómamik, tankönyvek és oktatóvideók. És persze az örök stressz, hogy vajon jól fogjunk-e csinálni mindent, amit a terhesség ideje alatt bebifláztunk...CsaládThinkstockÖrökbe fogadhatod Grosics Gyula kutyájáthttp://www.life.hu/news/20150203-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusanak-kutyaja-fruzsi-gazdat-keres.htmlAz Aranycsapat kapusának lánya, Grosics Edina szeretné örökbe adni elhunyt édesapja, Grosics Gyula kutyusát, Fruzsit.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.