Gyereke lesz a Rém rendes család sztárjának

Forrás: AFP/Ethan Miller -
David Faustino Bud Bundy gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rém rendes családból jól ismert David Faustino apai örömök elé néz. 

A Bud Bundy-t alakító David Faustino nemsokára apuka lesz. A TMZ kamerájának barátnőjével, Lindsay Bronsonnal jelentette be a 41 éves színész, hogy hamarosan kislányuk születik.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Már a kicsi neve is megvan: Ava Maria Faustinónak fogják hívni.

Ennyire élvezi a pancsolást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150614-berki-natasa-zselyke-onfeledten-pancsol.htmlÖnfeledten kacagva pancsol Hódi Pamela kislánya, Nati.Család--Újabb apa alázta meg gyerekét az internetenhttp://www.life.hu/csalad/20150614-ujabb-apa-alazta-meg-gyereket-az-interneten.htmlNem az első olyan videó járja az internetet, amelyen az látható, ahogy egy szülő büntetésből levágja a gyereke haját. Szörnyű új nevelési célzatú kezdeményezés terjed. CsaládThinkstockAda: "Amikor 23 évesen pelenkát cseréltem napi nyolcszor, a barátnőim egyetemi bulikra jártak"http://www.life.hu/csalad/20150610-ada-oszinten-vall-a-fiatal-anyukak-eleterol.htmlAda őszintén vall a fiatal anyukák életéről ma este az RTLII Szelfi című videonapló-sorozatában. Ikerfiai, Bálint és Bence már kilencévesek, de nevelésük még így is sok lemondással jár a Reflektor háziasszonyának.Család--Amíg a nő megszülte fiát, meghalt a lányahttp://www.life.hu/csalad/20150602-amig-a-no-megszulte-fiat-meghalt-a-lanya.htmlVannak pillanatok, melyek örökre belevésődnek egy család történetébe: Ohióban egy napon érte öröm és szörnyűséges tragédia Adamsonékat. CsaládThinkstockMeg sem nézik unokájukat! - Éva története a LifeNetworkonhttp://www.life.hu/csalad/20150531-jon-a-baba-eva-tortenete.htmlÉva történetét, a különleges vidéki hangulatot bociszületéssel, birkanyírással vasárnap 16 órakor láthatjátok a LifeNetwork csatornán! Tartsatok velünk, mert nálunk újra " Jön a baba ".CsaládOrigoKapaszkodjatok meg! Megszületett egy brit család 18. gyereke http://www.life.hu/csalad/20150608-18-gyereke-van-egy-brit-csaladnak.htmlA 39 éves Sue Radford és 43 éves férje ismét büszke szülők lettek. Egészen pontosan tizennyolcadszorra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.