Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke shake Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reagált az őt ért vádakra Berki Krisztián exe, és kifakadt a Facebook-oldalán.

Mint arról már hírt adtunk, Hódi Pamela megosztotta azt a pillanatot Facebookján, amint a kislánya, Natasa Zselyke megkóstolja az anyukája diétás shake-jét. Ahogy ez lenni szokott, a kommentelők akcióba lendültek.

Forrás: Origo

Azonban az Éden Hotel műsorvezetőjénél betelt a pohár, és noha épp nyaral, mégis hosszasan reagált az őt ért vádakra, amelyből az alább olvashattok részleteket:

"Mivel nagyon sokan megjegyezték, hogy Nati megkóstolta a shake-met, így nekik üzenném, hogy gondolkodjanak el azon, míg 10 anyukából 7 megveszi a gyerekének a boltokban tele tartósítószerrel, ízfokozókkal, nagyon kevés rost-, gyümölcstartalommal a különböző nagyon egészséges nasikat, addig én adtam a lányomnak egy kis kóstolót a shake-ből, ami negyedannyira sem káros, mint amiket, állítom, hogy a szidalmazó emberek megvesznek otthonra!
Nem azért nem adok a lányomnak csokit, üdítőt vagy fehér kenyeret, mert diétázik, ahogy azt az értelmiség írta, hanem azért, mert most jönnek az első fogacskái, és miért pont én, az anyukája legyek, aki dugom a cukrot a szájába, mikor ő azt sem tudja, hogy az létezik!? Azt gondolom, teljesen ráérünk még ezekkel akkor, ha látja másnál, és esetleg megsajnálom! Mi, szülők készítjük fel a gyerkőcünket, öltözködés, tisztálkodás, mellette táplálkozás, nem megvonva tőle dolgokat, de a helyes irányba terelve!

Akinek gyereke van, jól tudja, hogy a piciket minden érdekli, kíváncsiak. Örülök, hogy Natinak egy egyszerre finom és egészséges italból adhatok kóstolót, és nem egy műanyag, tartósítókkal dúsított szörpöt vagy pudingot eszeget. Ajánlom üdítő helyett a citromos vizet, valamint csoki helyett a müzliszeletet!

Szép napot!:)" - írta a közösségi oldalán Pamela.

Kínos videó: amikor senki nem gratulál az esküvőhöz - Dermesztő pillanatok, miként válik rémálommá a nagy naphttp://www.life.hu/csalad/20150613-kinos-video-amikor-senki-nem-gratulal-az-eskuvohoz-dermeszto-pillanatok-mikent-valik-remalomma-a.htmlOlyan esküvői videóra bukkantunk, amin nem tudtuk eldönteni, sírjunk, vagy nevessünk.CsaládThinkstockRémálom! Gyerekkel a Széll Kálmán téren... - Videó!http://www.life.hu/csalad/20150613-remalom-gyerekkel-a-szell-kalman-teren-video.htmlEgy hétköznapi hős, azaz egy édesanyával próbáltuk meg feltérképezni modern korunk kihívásait.CsaládOrigoMegszületett a svéd hercegnő kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150615-megszuletett-a-sved-hercegno-magdolna-kisbabaja.htmlAz örömhírt a királyi család a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be.Család--Gyereke lesz a Rém rendes család sztárjánakhttp://www.life.hu/csalad/20150615-gyereke-lesz-a-rem-rendes-csalad-sztarjanak.htmlA Rém rendes családból jól ismert David Faustino apai örömök elé néz. Család--Elkezdődött a vakáció! - 5 nyárindító tipp gyerekekkelhttp://www.life.hu/csalad/20150615-tippek-a-vakaciohoz-gyerekeknek.htmlA mai nappal az összes iskolában hivatalosan elkezdődött a nyári szünet. Adunk néhány tippet, milyen programokat imádnak a gyerekek nyáron. CsaládOrigoCsaládot szeretne Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/csalad/20150615-lindsay-lohan-csaladot-es-gyerekeket-szeretne.htmlKi gondolta volna, hogy egyszer ez a pillanat is eljön? A botrányhősnő maga jelentette ki, mennyire szeretne végre megállapodni és gyerekeket szülni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.