Elképesztően megnőtt Judy kislánya - Videó: az édesanyja nyomdokaiba lépett, és dalra fakadt

Judy Groovehouse kislány ének tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse énekesnője közösség oldalán osztotta meg kislánya első, az énekléssel kapcsolatos szárnypróbálkozását.

Maja egy buliba készülve rukkolt elő a kis produkcióval, amit édesanyja azonnal megosztott közösségi oldalán, nem kevés lájkot bezsebelve. A kislánynak volt kitől örökölni a tehetségét. Lehet, hogy pár év múlva édesanyja nyomdokaiba lép?

Padláson nőtt fel Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/csalad/20150616-oszter-alexandra-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-a-padlason-alakitott-ki-neki-szobat-edesapja.htmlA színésznő gyerekszobája a padlástérben volt, amit édesapja álmodott meg.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huNovodomszky Éva megmutatta cuki kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150615-novodomszky-eva-az-mtva-csalad-barat-musorvezetoje-megmutatta-cuki-kisfiat-marcot.htmlA műsorvezető pisztrángozni vitte a négy és fél éves kisfiát, Marcot, hiszen édesapjának is ez a kedvenc halfajtája.Család--Már túl van első szerelmi csalódásán Liptai Claudia kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150611-liptai-claudia-szineszno-es-lany-panka-elso-kozos-interjujaban-nevelesrol-es-elso-szerelemrol-meselt.htmlKislányával közös interjújában a színésznő elárulta, hogyan jutalmazza Pankát egy-egy sikeres vizsga vagy verseny után. Panka pedig első szerelmi csalódásáról vallott.CsaládOrigoSzinetár Dóra és párja összeköltözött a szülőkkelhttp://www.life.hu/csalad/20150611-szinetar-dora-szineszno-es-parja-makranczi-zalan-szinesz-osszekoltozott-a-szulokkel.htmlTöbbgenerációs családmodellben fog élni a színésznő és párja. Szinetár Dóra azt is elmondta, Zalán ötlete volt, hogy bútorozzanak össze a szülőkkel.CsaládRTLKLUBMűszempilla, póthaj és kihívó ruhaköltemény - 4 éves gyerekek illegetik magukat a színpadonhttp://www.life.hu/csalad/20150615-kisminkelve-pothajjal-kihivo-ruhakban-versenyeznek-a-gyerekek.htmlBarnító-spray, műköröm, műszempilla, póthaj, smink - ha ezeket a szavakat hallod, neked milyen kép ugrik be elsőre? Mondjuk egy éppen buliba készülő, csinos 25 éves lány, egy fotózás előtt álló glam model vagy egy fellépésre készülő énekesnő? És ha azt mondjuk, ezekre a kiegészítőkre egy 10 éves kislánynak van szüksége?CsaládNorthfotoSarka Kata kiállt a jó ügyért: egy család tragédiájában akar segítenihttp://www.life.hu/csalad/20150616-sarka-kata-facebook-oldalan-allt-ki-nyiri-kovacs-patricia-ugye-mellett.htmlHajdú Péter felesége Facebook-oldalán hívta fel rajongói figyelmét egy édesanyára, aki immár negyedik éve nem tud hazajönni kisfiával Bora Boráról.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.