Lefújta az esküvőjét a magyar sztárpár

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
esküvő családalapítás Vincze Gábor család Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyikük híres énekesnő, a másik sikeres sportoló, fiatalok, szépek, és sikeresek. Mégsem kötik össze idén nyáron az életüket.

Elmarad Dér Heni énekesnő és Vincze Gábor futballedző idén nyárra tervezett lagzija. Szerencsére a fiatalok nagy napja nem azért marad el, mert megromlott a kapcsolatuk, sokkal inkább prózai okok állnak az elmaradt menyegző hátterében.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Be kell vallanom, kissé későn eszméltem arra, hogy bele kellene kezdeni a szervezésbe. Rengeteg koncertem van, nyáron az összes hétvégén van fellépésem, sokszor még hét közben is, ez már az időpont kijelölésénél is komoly gondot okozna, őszig nincs is szabad időm. De még csak átgondolni sem volt időm, hogy mit és hogyan szeretnék. Az utóbbi időszakban a Spirit Színház felkérésére a Cabaret című darab bemutatójára készültem, így végül úgy döntöttünk, inkább halasztjuk az egészet, hogy mindenre legyen bőven időnk" - árulta el a Blikknek a szép énekesnő.

Felelőtlen szülők vagy kegyetlen gyilkosok? - Gyerekek, akik a családi autóban lelték halálukathttp://www.life.hu/csalad/20150618-gyerekek-halnak-meg-a-felforrosodott-bezart-autokban.htmlVéletlen baleset? Szülői felelőtlenség? Eltervezett gyilkosság? Nem telik el úgy nyár, hogy ne érkezne hír felforrósodott kocsiban hagyott gyerekek tragikus eseteiről. Az alábbi brutális törénetekből érdemes mindenkinek levonni a tanulságot: fokozottan figyeljünk szeretteinkre, hiszen akár egy meggondoltatlan döntés is drámai következményekkel járhat.CsaládThinkstockA nagy szoptatási ügyhttp://www.life.hu/csalad/20150617-hadas-kriszta-jegyzete-a-szoptatasrol.htmlA kényelmes, luxi szoptatásra külön iparág épült. Hiába, a baba biznisz talán még az okos telefonos kütyümániát is lepipálja. Lehet, hogy a gyerekholmikat gyártó multik hiperszuper, anyákra kifejlesztett műholdakkal, radarokkal figyelnek minket, és így pontosan tudják, hogy állunk mi nők magunkkal és egymással. Mert ami állítólag hasznos, azt ugye nem árt megvenni. Ha a szomszéd kismama is megvette, akkor meg pláne. Az anyaversenyre bizton számíthatnak a kereskedők. CsaládThinkstockGyerek és karrier? - Íme, 2015 legsikeresebb anyukáihttp://www.life.hu/csalad/20150617-5-sikeres-no-akik-karrier-mellett-gyermeket-is-vallaltak.htmlKarrier vagy család? Ez a kérdés (sajnos) még manapság is nagy dilemmát tud okozni a nőknek – a köztudatban ugyanis makacsul tartja magát az a vélekedés, hogy a kettő együtt nem vagy csak nagy lemondások árán működik. A karrierre vágyó anyukák helyzetén az sem sokat javít, hogy a munka világába való visszatérés kismamaként igen embert próbáló feladat – főleg kishazánkban. CsaládOrigoMickey egérrel szülinapozott Kim Kardashian lányahttp://www.life.hu/csalad/20150618-kim-kardashian-lanya-north-west-mickey-egerrel-szulinapozott.htmlA celebnő és Kanye West kislánya június 15-én ünnepelte 2. születésnapját. A pár szokás szerint nem spórolt az ünnepségen: Disneylandben tartották a nagy családi bulit.Család--Hogy megnőttek! Nézd meg, micsoda nők lettek az Obama-lányokhttp://www.life.hu/csalad/20150618-nagyon-megnottek-barack-obama-es-michelle-obama-lanyai-malia-es-sasha.htmlMalia és Sasha Obama is szüleikkel tartott az európai körútjukra.Család--Íme Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150618-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-vincze-otto-boldizsar.htmlVincze Ottó és Görbicz Anita megmutatták újszülött kisfiukat, Ottó Boldizsárt.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.