Till Attila megtapasztalta, milyen árvának lenni

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
halál Till Attila édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila édesanyját hét éve, édesapját pedig néhány hete vesztette el. Nagyon megviseli a műsorvezetőt szülei halála, megrendítő őszinteséggel beszélt érzéseiről.

Till Attila néhány hete temette el édesapját. A Bestnek adott interjújában beszélt a szomorú időszakról:

"Valahogy védtelenebbnek érzem magam, bár igazából még ez sem pontos megfogalmazás. Még a szavakat sem találom. Most gyakorlom, most tanulom, milyen árvának lenni. Az apám is teljesen más megvilágításba került azáltal, hogy meghalt. Másképpen beszélek róla, mint ahogy két évvel ezelőtt beszéltem volna. Mindig is jó volt a viszonyunk, de most még inkább érzem, hogy mennyire szerettem őt."

Fotó: Life.hu

"Az országban ő volt az egyik legjobb a szakmájában. Nyugdíjazása előtt nagy üzemek vezetőjeként dolgozott" - mondta édesapjáról, aki szerszámkészítőként dolgozott.

Tilla elmondta, hogy kiegyensúlyozottságát édesanyjától, humorát pedig édesapjától örökölte. "Nagyon nagy szerelem volt az övék" - nyilatkozta szüleiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.