Ki emlékszik még Gabi és Carlos Solis duci kislányára? Mára szuperdögös lett a Született feleségek sztárja

Forrás: Instagram/ Madison De La Garza -
Demi Lovato Madison De La Garza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato kishúga kész nő lett.

Egyre jobban hasonlít a szépséges Demihez húga, Madison, akit sokan a Született feleségekből ismerhettek meg. Madison Gabi Solis (Eva Longoria) duci kislányát játszotta, és néhány év alatt nagyot nőtt.

Sok közös vonásuk van az énekesnővel, mindketten gyerekként kezdtek színészkedni, de végül Demi az éneklés mellett döntött, Madison inkább légtornászkarrierbe kezdett.

Forrás: Instagram/ Madison De La Garza

Egy doboz cigi vagy egy kiló kenyér - Te mit választanál?http://www.life.hu/csalad/20150619-a-dohanyzas-nemcsak-ol-hanem-a-gyerekeket-is-nyomorba-donti.htmlAzt már tudjuk, hogy a dohányzással nemcsak saját, de környezetünk egészségét is károsítjuk - így a láncdohányos szülők is jócskán ártanak csemetéjüknek. Egy friss kutatásból azonban arra is fény derült, hogy a szülők káros szenvedélyének nemcsak egészségkárosító hatása van, hanem még a családot is nyomorba döntheti, hiszen előfordulhat, hogy választaniuk kell az élelmiszer és a cigaretta megvásárlása között.CsaládThinkstockPár nappal a szülés után megmutatta a hasát Hilaria Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150619-alec-baldwin-neje-hilaria-baldwin-par-nappal-a-szules-utan-megmutatta-a-hasat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alec Baldwinnak és feleségének, Hilariának megszületett a második gyermeke.Család--A nagy szoptatási ügyhttp://www.life.hu/csalad/20150617-hadas-kriszta-jegyzete-a-szoptatasrol.htmlA kényelmes, luxi szoptatásra külön iparág épült. Hiába, a bababiznisz talán még az okostelefonos kütyümániát is lepipálja. Lehet, hogy a gyerekholmikat gyártó multik hiperszuper, anyákra kifejlesztett műholdakkal, radarokkal figyelnek minket, és így pontosan tudják, hogy állunk mi nők magunkkal és egymással. Mert ami állítólag hasznos, azt ugye nem árt megvenni. Ha a szomszéd kismama is megvette, akkor meg pláne. Az anyaversenyre bizton számíthatnak a kereskedők. CsaládThinkstockÍme Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150618-gorbicz-anita-es-vincze-otto-kisfia-vincze-otto-boldizsar.htmlVincze Ottó és Görbicz Anita megmutatták újszülött kisfiukat, Ottó Boldizsárt.CsaládOrigoFia született Alec Baldwinnak!http://www.life.hu/csalad/20150618-megszuletett-alec-baldwin-es-felesege-hilaria-baldwin-kisfia-rafael-thomas-baldwin.htmlKét lány után most kisfiúnak örülhet az 57 éves színész és fiatal felesége, Hilaria Baldwin.Család--Hogy megnőttek! Nézd meg, micsoda nők lettek az Obama-lányokhttp://www.life.hu/csalad/20150618-nagyon-megnottek-barack-obama-es-michelle-obama-lanyai-malia-es-sasha.htmlMalia és Sasha Obama is szüleikkel tartott az európai körútjukra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.