Übercuki videó: Így garázdálkodnak otthon a gyerekek

kandikamera gyerekek cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nap cuki videója: ezt csinálják a babák, ha egyedül maradnak otthon.

A kis Mariah és Beckham szülei rejtett kamerát helyeztek el a gyerekszobában, hogy megnézzék, mi történik, amikor a picik azt hiszik, egyedül vannak.

Hihetetlen cukiság következik!

106 kisgyereket fogtak el a rendőrök http://www.life.hu/csalad/20150628-106-menekult-kisgyereket-fogtak-el-a-rendorok-szombaton.htmlSzombaton 645 határsértőt köztük 106 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén - írja az MTI.CsaládOrigoDühös anyukák zaklatják Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150628-duhos-anyukak-estek-neki-facebookon-berki-krisztiannak.htmlBerki Krisztiánt nem kímélik a felháborodott anyukák a Facebookon.Család--Szinte már egy újszülött - Várandósságod 27. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150626-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-27-heteben.htmlVárandósságod második trimeszterének végéhez közeledsz - szinte hihetetlen belegondolni is, hogy röpke 12 rövid hónap múlva egy 39 hetes gyermek büszke mamája leszel!CsaládThinkstockRettegés a műtőasztalonhttp://www.life.hu/csalad/20150626-jon-a-baba-hadas-krisztaval-retteges-a-mutoasztalon.htmlJó ötletnek tűnt a szegedi, koraszülött intenzíven dolgozó kismamánkat munka közben bemutatni, ahogy épp olyan babákat gyógyít, akiknek az élete a vártnál hamarabb, és emiatt ráadásul döcögősebben indult. Ám a beszélgetések alatt Hadas Krisztának elárulta Pásti Emese - mert róla, a 2. évadban nemrég bemutatott anyukáról van szó - hogy bizony ő is aggódós. És végül persze lett is oka rá, nem is kevés!CsaládOrigoMártír anya - jó anya? Hol a határ az önfeláldozásban?http://www.life.hu/csalad/20150615--martir-anya-jo-anya-hol-a-hatar-az-onfelaldozasban.htmlArra a kérdésre, hogy milyen a jó anya, vagy, hogy hogyan kell anyának lenni, elsőre sokan rávágnák, hogy "A nők ezt tudják”, "Ez minden nőnek megy, amikor itt az ideje”, vagy hogy "Ez ösztönös dolog, minden nő érzi”. De talán még sosem volt annyira vitatott ez a kérdés, mint napjainkban.CsaládThinkstockMegkurtítják a nyári szünetet? - Vakáció a szülők szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20150623-ezert-szeretik-a-szulok-a-gyerekek-nyari-szunetet.htmlMajd’ minden évben felvetődik a politikusok részéről a nyári szünet rövidítésének ötlete – nincs ez másként idén sem. A döntéshozók úgy látják, túl nagy terhet ró a szülők vállára, hogy közel három hónapig megfelelő programmal kössék le izgága csemetéjüket. Valóban így lenne? Megkérdeztünk néhány anyukát, ők miért szeretik a nyári vakációt.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.