Dühös anyukák zaklatják Berki Krisztiánt

Facebook Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánt nem kímélik a felháborodott anyukák a Facebookon.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Berki Natasa Zselykéből fotómodell lesz. A híres apuka úgy gondolja, kislánya életének természetes velejárója, hogy szeret szerepelni, és jól érzi magát a kamerák kereszttüzében.

A bejelentés igencsak megosztotta az internet népét: van aki nem nézi jó szemmel Berki döntését, de akadnak olyanok is, akik bíztatják az Éden Hotel egykori műsorvezetőjét.

4 éves gyerekek illegetik magukat a színpadon

Barnítóspray, műköröm, műszempilla, póthaj, smink – ha ezeket a szavakat hallod, neked milyen kép ugrik be elsőre? Mondjuk egy éppen buliba készülő, csinos 25 éves lány, egy fotózás előtt álló glammodell vagy egy fellépésre készülő énekesnő? És ha azt mondjuk, ezekre a kiegészítőkre egy 10 éves kislánynak van szüksége? Olvass tovább!

"Inkább úgy írnám, hogy apa álma valósult meg, mint sem a gyermeké!!! Szülő, aki ráerőszakolja a gyermekre mi legyen az 'álma'!!!" - írta egy kommentelő.

"Krisztián nagyon jó apa vagy!!! A sok iriggyel meg nem kell törődni. Mindenkinek van lehetősége.,a változtatásra ,van aki él vele ,van aki nem .Csak így tovább az élet rögös útján!" - így egy másik.

Forrás: RC News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.