Ilyen gyönyörű fotót még nem láttál Ördög Nóráék családjáról - Egyetlen képen öten

kutya fotó Mici portré Nánási Pál család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotós újabb lenyűgöző családi portréval állt elő, amin látszik, milyen harmóniában élnek Ördög Nórával, két csemetéjükkel és Pityuval.

Nánási Pál, a Life.hu sztárszerzője, kedveli a különleges szögből fotózott családi képeket, és ismét egy páratlan alkotással rukkolt elő. Mici és Vencel nagyot nőttek és egyre jobban hasonlítanak egymásra, Pityu kutyus pedig büszkén tartja a frontot a fotó elején, hiszen mégiscsak ő volt az első „gyerek" a pár életében. A cuki fotóért KATT IDE!

Forrás: Nánási Pál

Elképesztően megnőtt Judy kislánya - Videó: az édesanyja nyomdokaiba lépett, és dalra fakadthttp://www.life.hu/csalad/20150616-judy-a-groovehouse-egyuttes-enekesnojenek-kislanya-maja-edesanyja-nyomdokaiba-lepett-es-enekel.htmlA Groovehouse énekesnője közösség oldalán osztotta meg kislánya első, az énekléssel kapcsolatos szárnypróbálkozását.Család--Apai csók Berki Krisztián-módrahttp://www.life.hu/csalad/20150616-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-apai-csokot-villantott-es-kislanyaval-kozos-fotot-posztolt.htmlA TV2 műsorvezetője imádja a kislányát, és most egy intim családi pillanatukat is megosztotta a nagyvilággal.Család--Novodomszky Éva megmutatta cuki kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150615-novodomszky-eva-az-mtva-csalad-barat-musorvezetoje-megmutatta-cuki-kisfiat-marcot.htmlA műsorvezető pisztrángozni vitte a négy és fél éves kisfiát, Marcot, hiszen édesapjának is ez a kedvenc halfajtája.Család--Ásványi anyagokkal és vitaminokkal a vetélés ellenhttp://www.life.hu/csalad/20150630-asvanyi-anyagokkal-es-vitaminokkal-a-veteles-ellen.htmlKisbabád egészségét, már a születés, sőt a fogantatás előtt sem árt óvni. Most olyan praktikákat ajánlunk neked, amivel megőrizhető magzatod életét a születésig. CsaládThinkstockNem az számít honnan jöttél - Árvák voltak, világsztárok lettekhttp://www.life.hu/csalad/20150630-elarvult-es-orokbefogadott-hiressegek-tortenetei.htmlHollywoodi színészek, világhírú énekesek, sikeres üzletemberek és hirhedt politikusok - szinte az egész világon ismerik nevüket, milliók rajonganak értük, tömegek szidalmazzák őket, az életük nyitott könyv a rajongók számára. Vagyis, mondjuk inkább egy félig nyitott könyvnek: bár csillogó életük a szemünk előtt zajlik, azt, hogy honnan is jutottak el idáig, csak kevesen tudják.CsaládNorthfotoÍgy ápold a babád bőrét!http://www.life.hu/csalad/20150629-igy-apold-a-babad-boret.htmlPuha, mint a baba bőre - szokták mondani. Azonban nem mindegy, hogyan ápoljuk, hogy tényleg mindig selymes legyen, és a kicsi is jól érezze magát.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.