Meglepő vallomás: Borzasztóan vágyik családra Amanda Seyfried

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
öregedés interjú Amanda Seyfried család gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan 30 éves lesz a babaarcú színésznő, aki egy magazinnak adott interjújában árulta el, hogy bár még nem érzi magát késznek az anyaszerepre, már nagyon szeretne gyereket.

Még 5 hónap, és Amanda Seyfried is behúzhatja magának a harmadik x-et. A Bajos csajok című filmmel ismertté vált színésznő azonban elmondása szerint kissé tart az idő múlásától.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

„Folyton azt érzem, hogy meghalnak a petesejteim. Gyereket szeretnék. Nagyon. Ezt érzem immár 2 éve. Nem állok rá készen, de senki sincs rá felkészülve igazán. Mindent megváltoztat, tehát hogyan is állhatnánk rá készen?" - mondta el a brit Marie Claire-nek adott interjújában a színésznő.

Biztos, hogy készen állsz a gyerekvállalásra?

Te elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne, ha neked is lenne egy babaillatú kis angyalkád? Sokan, akik már nagyon vágynak arra, hogy szüljenek egy kisbabát, nem látnak túl a púderszagú baba-álomvilágon, és nem is tudják, pontosan készen állnak-e egy gyerekkel járó tortúrára. És te? Kattints ide és tudd meg!
Beyoncé féltékeny Kim Kardashiandra, mert előbb esett teherbe?http://www.life.hu/csalad/20150626-beyonce-feltekeny-kim-kardashianra-amiert-elobb-esett-teherbe-mint-o.htmlAz énekesnő úgy tervezte, hogy a valóságshow-sztárhoz hasonlóan ekkorra már ő is második gyermekét fogja várni. Azonban míg Kimnek sikerült, addig neki sajnos nem akar jönni a baba.CsaládAFPHarry herceg nem lesz ott Sarolta hercegnő keresztelőjénhttp://www.life.hu/csalad/20150630-harry-herceg-nem-tud-ott-lenni-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlVilmos herceg öccsét Afrikába szólítja királyi kötelessége, ezért nem tud ott lenni unokahúga, Sarolta vasárnapi keresztelőjén.Család--Amanda Seyfriedet is lemeztelenítette a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150526-amanda-seyfried-szinesznot-fotozta-mario-testino-egy-szal-torolkozoben.htmlA világhírű divatfotós, Mario Testino ezúttal Amanda Seyfried színésznőt fotózta Towel Series (törölköző sorozat) elnevezésű projektjében.Trend--Bobbi Kristina Brown közelgő halála miatt békült ki a családjahttp://www.life.hu/csalad/20150629-bobbi-kristina-brown-utolso-napjai-miatt-bekultek-ki-whitney-houston-es-bobby-brown-csaladjai.htmlA Brownok és a Houstonok is félretették régi sérelmeiket, és együtt virrasztanak Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának kórházi ágya mellett.Család--Megtört a jég: Amanda Seyfried levetkőzötthttp://www.life.hu/kult/20130813-lifenight-amanda-seyfried-a-mamma-mia-szinesznoje-levetkozott-uj-filmjeben.htmlAz egyik legszemérmesebb hollywoodi csillagnak tartották eddig. A Levelek Júliának és a Kedves John! színésznője most egy pornósztár bőrébe bújva mutatja meg vadabb oldalát.Kult--Elköltözik családjától Ben Affleck?http://www.life.hu/csalad/20150626-ben-affleck-megsem-koltozik-el-jennifer-garnertol-es-csaladjatol.htmlA minap költöztető autók jelentek meg Jennifer Garner és Ben Affleck otthona előtt. Vajon tényleg a szakítás szélén áll Hollywood kedvenc házaspárja?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.