Meglepő kijelentést tett Vastag Csaba: "Családot alapítok!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
X-Faktor Vastag Csaba gyerekvállalás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő vallomást tett Vastag Csaba, aki nők százainak szívét dobogtatja meg. Az X-Faktor első szériájának győztese ugyanis arról beszélt: gyereket szeretne. 

"Manapság már nem divat a korai gyerekvállalás, én azonban már elkezdtem érezni az idő szorítását; úgy is mondhatjuk, hogy ketyeg a biológiai órám. Éppen ezért édesapám példáját követve elhatároztam, hogy két éven belül családot alapítok!" - nyilatkozta a hot! magazinnak az énekes.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

Az X-Faktor első szériájának győztese pedig azt is el tudja képzelni, hogy a "Nagy Ő" - t éppen egy koncertjén találja meg. Vastag Csabánál ugyanis a rajongóknak is van esélyük. "Azt kell mondjam: egész életemben szerelmes voltam (...) Mostanában például a koncertek első sorában álló lányokba! Vallom, hogy az igazival találkozni nem helyhez kötött dolog, bárhol megtörténhet" - fejtette ki Vastag Csaba.

Etikett órán készül Albert herceg elé Sarka Kata és a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150701-etikett-oran-keszul-albert-herceg-ele-sarka-kata-es-a-szepsegkiralynok-kiss-daniella.htmlEtikett órán vett részt Sarka Kata és királynői, akik a hétvégén a monacói a hercegi pár előtt is bemutatkoznak egy nagyszabású divatbemutató keretén belül.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huHatalmasat nőtt Nádai Anikó pocakjahttp://www.life.hu/bulvar/20150702-nadai-anikonak-az-rtl-klub-terhes-sztarjanak-pocakja-hatalmasat-nott-es-szexi-ruhaban-pozolt.htmlAz RTL Klub sztárja testhez tapadó aranyruhában mutatta meg milyen egy szexi kismama.TV + Bulvár--A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt - "Amíg nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani"http://www.life.hu/bulvar/20150702-rekasi-karolyt-szineszt-a-jozsef-attila-szinhazban-visszavarjak-kollegai-nemcsak-karoly-nyilatkozott.htmlA színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjabb luxuskocsival hergeli a net népét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150702-ujabb-luxuskocsival-hergeli-a-net-nepet-gaspar-evelin.htmlA celebcsemete a legutóbb egy autószalonból töltött fel képeket az Instagramjára. TV + BulvárOrigoMádai Vivien és Dobó Ági viharos kalandba keveredetthttp://www.life.hu/bulvar/20150701-madai-vivien-musorvezeto-es-dobo-agi-szepesgkiralyno-viharos-kalandba-keveredett.htmlMádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat.TV + Bulvár--Kasza Tibor a Rékasi-ügyről: "Konkrétan nem találok szavakat"http://www.life.hu/bulvar/20150702-kasza-tibor-musorvezeto-rekasi-karoly-baleseterol-nyilatkozott.htmlNem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető Rékasi Károly balesetét és az azt körülvevő fokozott médiafigyelmet. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.