Caramel: "Örülök, hogy nem nőnek születtem"

győztes Caramel anyaság szülés Sophie énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes gyermeke érkezése után tapasztalta meg, hogy milyen nehéz dolga van az édesanyáknak, és nagyon hálás párjának, hogy Sophie-t türelemmel nevelgeti.

Amióta Caramel kislánya, Sophie megszületett, az énekes élete 180 fokos fordulatot vett. A büszke apuka gyakran mutatja meg a cuki csöppséget a közösségi oldalán. Caramel a Mokka adásában arról beszélt, hogy az elmúlt időszakban ő is megtapasztalta, milyen kemény az édesanyák élete.

„Anyának lenni keményebb, mint apának. Örülök, hogy nem nőnek születtem. Brutál műszak, amit a nők a szülés után nyomnak. Most olyan éjjelem volt, hogy erőm sem volt kikelni az ágyból, de szolidaritásból csak felébredek" – mondta Caramel.

Finisben Vámos Erika örökbefogadási kálváriája - Nemsokára anya leszhttp://www.life.hu/csalad/20150703-vamos-erika-musorvezeto-orokbefogadasi-kalvariaja-a-veghez-kozeledik-hamarosan-erkezik-hozza-egy.htmlA műsorvezető alig várja, hogy végre édesanyja lehessen az egyéves Emmának, akit a sors neki szánt.CsaládOrigoBerki Krisztián meghitt fotón pózolt Pamelával – Most akkor együtt vannak?http://www.life.hu/csalad/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-meghitt-foton-pozolt-elozo-kedvesevel-pamelava.htmlBár az egykori pár álltja, már csak kislányuk köti össze őket, a Berki Krisztián által legutóbb posztolt családi kép másról tanúskodik.Család--Novodomszky Éva megmutatta cuki kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150615-novodomszky-eva-az-mtva-csalad-barat-musorvezetoje-megmutatta-cuki-kisfiat-marcot.htmlA műsorvezető pisztrángozni vitte a négy és fél éves kisfiát, Marcot, hiszen édesapjának is ez a kedvenc halfajtája.Család--Szinetár Dóra és párja összeköltözött a szülőkkelhttp://www.life.hu/csalad/20150611-szinetar-dora-szineszno-es-parja-makranczi-zalan-szinesz-osszekoltozott-a-szulokkel.htmlTöbbgenerációs családmodellben fog élni a színésznő és párja. Szinetár Dóra azt is elmondta, Zalán ötlete volt, hogy bútorozzanak össze a szülőkkel.CsaládRTLKLUBKiderült, miért kapta a Mici nevet Ördög Nóri lánykájahttp://www.life.hu/csalad/20150605-szulak-andi-jakupcsek-gabriella-ordog-nora-majka-es-szinetar-dora-a-nevadas-buvkorerol-vallott.htmlSztárok vallottak arról, hogyan is választottak keresztnevet csemetéjüknek. CsaládOrigoSzex, drogok és rock'n'roll - Fesztiválkalauz aggódó szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20150706-nyari-fesztival-utikalauz-szuloknek.htmlNyári szünet, hétvégi bulik, fesztiválok. Mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni tinédzserkorú gyerekét? Szakértőnk segítségével összeállítottuk a Life.hu fesztiválkalauzát kifejezetten aggódó szülőknek.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.