Megdöbbentő vallomás! Nem ment el fia temetésére az ismert műsorvezető

Forrás: Origo -
Vincze Kinga műsorvezető rádió tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Danubius Rádió egykori népszerű műsorvezetője jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, melynek oka nem más, mint egy szörnyű családi tragédia.

Vincze Kinga egykor nagy népszerűségnek örvendett. Rengeteg ismert emberrel beszélgethetett, és még Jakupcsek Gabriellával is volt közös műsora. Aztán egy idő után eltűnt a nyilvánosság elől, amelynek igen nyomós oka volt: az egykori műsorvezető elvesztette szeretett kisfiát. Kinga terhessége teljesen problémamentes volt, és a szülésnél sem léptek fel komplikációk, de a baba sajnálatos módon betegen jött a világra - írja a Best magazin.

Forrás: Origo

"Áron világrajövetelével én lettem a világ legboldogabb asszonya, de sajnos nem sokáig. Hamar kiderült, valami nincs rendben a kisfiunkkal, de hogy mi baja, azt senki nem tudta.

Néhány órával a szülés után rám törte az ajtót egy orvos, hogy áruljam el, milyen kábítószert használtam korábban, mert a gyermekem beteg. Én soha életemben nem kábítószereztem, feleltem, mire ő elárulta, hogy a tünetek alapján ezt gondolták, de egyébként fogalma sincs, mi lehet a baj.

A gyerekorvos mondta ki végül a fiam halálos ítéletét: veleszületett szívrendellenessége van. És nemsokára elvesztettük Áront. A temetésére sem én, sem a férjem nem bírtunk elmenni. Otthon fogtuk egymás kezét, és csak a kisfiunkra gondoltunk. Így ment ez egy hónapig. Jó lett volna dolgozni, de szinte a fiam halálával egy időben szűnt meg a munkám is. Minden összeomlott körülöttem" - mesélte megtörten a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.