Így mulatott Disneylandben Katie Holmes és kislánya

család gyermek Katie Holmes Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anya-lánya napot tartott Katie Holmes és kislánya, Suri.

Katie Holmes 2012-ben vált el a világhírű szinésztől, Tom Cruise-tól. Közös gyermekük felügyeleti jogát a színésznő kapta, azóta pedig szinte minden idejét a 9 éves Surinak szenteli. A hétvégén egy igazán csajos napot tartottak, és ellátogattak a méltán népszerű Disneylandbe. A boldog anyuka rögtön posztolt is egy fotót a pillanatról a hivatalos Instagram oldalára.

Forrás: Instagram/katieholmes212

Hosszú Katinkáéknál már tervben van a babahttp://www.life.hu/csalad/20150713-hosszu-katina-uszono-es-ferje-mar-a-csaladalapitason-gondolkodik-az-olimpia-utan-johet-a-baba.htmlAz úszónő a riói olimpiát mindenképp megvárja még, utána viszont elképzelhető, hogy férjével belevágnak a babaprojektbe.Család--Hihetetlenül megható családi fotót osztott meg Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150713-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-meghato-fotot-posztolt-nagymamajatol.htmlA TV2 műsorvezetője meglátogatta a szupernagyiját a kis Natasa Zselykével - a többgenerációs meeting jól sikerült, és a dédit láthatóan rabul ejtette a plüss sün.Család--Nagyon várja testvére érkezését L.L. Junior kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150713-l-l-junior-rapper-cuki-csaladi-fotot-posztolt-varandos-kedvesevel-es-kisfiaval.htmlA rapper kedvesének egyre nagyobb a pocakja, a kisfiuk pedig igazán édes, csibész mosolyú lurkó, aki a jelek szerint nagy örömmel várja kistestvére érkezését.Család--Megdöbbentő kijelentést tett Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/csalad/20150713-cinthya-dictator-nem-akar-gyereket-es-egyelore-eskuvot-sem-tervez.htmlExtravagáns élet, extravagnáns életfilozófia. A fotóművész végzettségű Cinthya mindig meg tudja döbbenteni az embereket. Család--Pirner Almának végre igazán-igazán kerekedik a pocakja: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150712-pirner-almanak-vegre-igazan-igazan-kerekedik-a-pocakja.htmlElső gyermekével várandós a gyönyörű Pirner Alma, és rendszeresn posztolja is, hogyan növekszik a hasa, és benne a kis élet.Család--Így kell ezt csinálni! Jessica Alba a legdögösebb mintamamihttp://www.life.hu/csalad/20150712-jessica-alba-szineszno-kislanya-fellepett-ime-a-cuki-foto.htmlNagyon úgy fest, hogy Jessica Alba nagyobbik lánya is követi édesanyját, már ami a karriert illeti. A kis Honor a hétvégén debütált a színpadon. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.