A Messi-családtól elolvadunk! Cuki fotót osztott meg a Barcelona sztárja

Forrás: Instagram/Lionel Messi -
kép kisfiú Lionel Messi családi fotó Barcelona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézd meg, milyen helyes Lionel Messi kétéves kisfia, Thiago! Tiszta apja a csöppség.

Az argentin futballsztár a minap osztotta meg magáról és fiáról az itt is látható képet. Nagyon édesek!

Forrás: Instagram/Lionel Messi

Mindeközben Messi barátnője, Antonella Roccuzzo második közös gyermeküket várja, aki a hírek szerint szintén kisfiú lesz, és a Benjamin nevet kapja majd a szüleitől.

Mivel játsszon a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20150706-milyen-jatekokkal-jatsszon-a-gyerek-1.htmlAnnyiféle játék létezik már a piacon, hogy a Toy Story szereplői is csak csodálkoznának. Mit válasszunk, hogy a kicsi fejlődjön is játék közben?CsaládThinkstockMár a harmadik gyereket tervezi Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150714-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-ujabb-gyereket-terveznek.htmlKét hónapja született meg a hercegi pár második gyermeke, Sarolta hercegnő, akinek édesapja, Vilmos máris kétes utalásokat tett egy lehetséges harmadik csemetével kapcsolatban is.Család--Micsoda felelőtlen szülők - Másfél hónapos gyereket hagytak egy felforrósodott autóban Óbudánhttp://www.life.hu/csalad/20150706-masfel-honapos-gyereket-hagytak-egy-felforrosodott-autoban-obudan.htmlA szülők és nagyobbik gyerekük egy óbudai bevásárlóközpontban vásároltak, a kisebbik gyereket pedig a kocsiban hagyták. Család--Megható képekkel állítottak örök emléket az elhunyt édesanyánakhttp://www.life.hu/csalad/20150708-meghato-fotosorozattal-bucsuzott-es-allitott-orok-emleket-a-ferj-a-rakban-elhunyt-felesegenek.htmlGyönyörű, és egyben szívbemarkoló fotósorozattal búcsúzott el elhunyt feleségétől és kislánya édesanyjától Ben.CsaládOrigoGyerekvállalás elé néz Cameron Diaz?http://www.life.hu/csalad/20150629-benji-madden-cameron-diaz-ferje-gyereket-akar.htmlA hollywoodi színésznő férje, Benji Madden, aki idén januárban elvette a szinglik királynőjét, gyereket szeretne.Család--Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotójáthttp://www.life.hu/csalad/20150709-hilaria-baldwin-szoptatas-utan-elaludt-gyerekeivel-az-agyban.htmlAlec Baldwin kapta lencsevégre jógamániás feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.