Eszményi Viktória Nagy Adri anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adrinak, a Jóban Rosszban színésznőjének Heilig Tamás a párja, akinek híres szüleitől sokáig tartott a szépség.

Nagy Adri szerelme, Heilig Tamás híres családdal büszkélkedhet. Édesanyja Eszményi Viktória, édesapja pedig Heilig Gábor.

A színésznő elmesélte, nagyon félt az első találkozástól párja szüleivel, de az összhang rögtön megvolt, és azóta is napi kapcsolatban van leendő anyósával.

Napozhat a baba? Tanácsaink segítségével igen! http://www.life.hu/csalad/20150713-napozhat-e-a-baba-tippek.htmlA felnőtteknek bőre is nagyon érzékeny lehet a napfényre, hát még a babáké! A csecsemők bőre nem termel melanint, ami megvédi a bőrt a napozástól, így nagyon oda kell figyelni a megfelelő védelemre. CsaládThinkstockKi nem találod, hogy hívja György herceg Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/csalad/20150709-gyorgy-herceg-igy-hivja-erzsebet-kiralynot.htmlKevés embernek adatik meg, hogy egy királynőt becézgethessen. A kis György herceg azonban – bárhogy is nevezi dédnagymamáját, Erzsébet királynőt – mindenképp csak cuki lehet. Család--Gyönyörű kis hölgyet táncoltat Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150707-berki-krisztian-kislanyaval-natasa-zselykevel-tancol.htmlBerki Krisztián a szívének legkedvesebb hölgyet táncoltatta meg. Család--Csajos napot tartottak a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/csalad/20150707-gaspar-evelin-es-gaspar-virag-csajos-napot-tartottak.htmlGáspár Evelin és húga, Virág szuper csajos napot tartott. CsaládOrigoMa lenne egyéves a gangról kidobott kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20150629-ma-lenne-egyeves-a-gangrol-kidobott-kisfiu.htmlMa lenne egyéves a kisfiú, akit apja dobott ki egy negyedik emeleti lakásból, majd a gyerek után ugrott. Az anya még mindig alig tudta feldolgozni a tragédiát. Család--Pirner Alma megmutatta egyre nagyobb pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20150624-pirner-alma-terhes-hasa-egyre-nagyobb.htmlEgyre jobban kerekedik Pirner Alma hasa. A kismama, aki várandósan is remek formában van, a 21. hétben jár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.