Amal Clooney testvére ellopta a showt a sztárpár elől

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki -
George Clooney család Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney és felesége családi vacsorát szerveztek egy étteremben a Comói-tó partján, ahol meglepő dolog történt: Amal húga ellopta a showt a híres páros elől.

Korábban a színész szülőfalujában volt nagy családi találkozó, most pedig egyik kedvenc helyükre, az olaszországi Comói-tóhoz hívták össze a rokonságot. A szülők és a testvérek is megjelentek a nagy eseményen, ahol a legnagyobb feltűnést Amal húga, Tala Alamuddin keltette.

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

A nővérére, Tala ugyanis egy nagyon furcsa szettben érkezett a vacsorára. Ruhája egyik oldalon nadrágszárban végződött, míg a másik lábánál rövid szoknyaként funkcionált. A szerelés valóban elég feltűnő volt, viszont nem valami szép. A lánynak van még mit tanulnia nővérétől, aki szinte soha nem hibázik. A képeket Taláról és a többi vendégről itt tudod megnézni!

Ha már szexi tesók...

Míg a világ feszülten figyeli Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton minden lépését, addig öccsükre kevesebb reflektorfény esik - szerintünk méltatlanul. James Middleton ugyanis hihetetlenül szexi.

Nemrég látott napvilagot egy, a Sarolta hercegnő keresztelőjén készült hivatalos fotó a királyi családról, amelyre pillantva az ember szeme nemcsak a gyönyörű Saroltán akad meg. A háttérben húzódik ugyanis Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, a huszonnyolc éves James is, aki hihetetlenül sármos férfi lett az évek alatt. Itt mutattuk be őt korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.