Így imádják egymást a Gáspár lányok

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin -
testvér Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző és Bea asszony két lányáról közös fotó készült, amin látszik, hogy imádják egymást. 

"Mindennél fontosabb az életben a testvéri szeretet" - írta kocsiban készült szelfijéhez Evelin, amelyen húgával, Virággal pózol. Mostanában egyre gyakrabban tartanak csajos napot a Gáspár testvérek, a nagy lábon élő Evelin pedig nemrég azt nyilatkozta, 13 éves húga a legjobb barátnője.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Ez idő alatt a szülők, Bea és Győző állítólag hatalmas luxusban nyaralnak, de olyan hírek is felröppentek, hogy az Éden Hotel egykori játékosaival megy Görögországba Győzike.

A vér kötelez - A leghírhedtebb gyilkos családok a 20. században (+18)http://www.life.hu/csalad/20150714-gyilkos-csaladok-akik-egyutt-bunoztek-a-90es-evekben.htmlKorábbi cikkünkben már bemutattunk három igen híres gyilkos famíliát az 1800-as évek környékéről, a sort pedig most folytatjuk: jöjjenek a 20. század legkegyetlenebb családi bűnbandái.CsaládBálnaforma és szörnyű szagok: Amikor a szex rosszabb a halálnálhttp://www.life.hu/csalad/20150714-szex-a-terhesseg-alatt-vagyis-amikor-a-szex-rosszabb-a-halalnal.htmlBabavárás szex nélkül? Ugyan! című cikkünkben csorokba szedtük azokat a pozitúrákat, melyek a legkellemesebbek akkor, ha az ember lánya már óriásira nőtt. Hogy miért tettük mindezt? Nos, azért, mert, mint ismeretes, terhesen sincs okod a félelemre, mivel a várandósság alatti szexuális élet nem csupán biztonságos, de azt is megtapasztalhatod, hogy áldott állapotban a libidód magasabban szárnyal, mint valaha.CsaládThinkstockBerki Krisztián hatalmas karjaiban elolvadt cuki kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150715-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetojenek-hatalmas-karjaiban-elolvadt-cuki-kislanya-natasa-zselyke.htmlBerki Natasa Zselyke imádja apukáját, kettőjük intim pillanatáról megható fotót posztotlt a TV2 műsorveztője.Család--A nap képe: fiaival "súlyzózik" Mark Walhberghttp://www.life.hu/csalad/20150714-mark-wahlberg-egyutt-mokazott-a-fiaival-es-rogton-megosztotta-a-pillantot.htmlA 42 éves színész vicces fotót tett közzé a hivatalos rajongói oldalán. A Ted sztárja tehát nem csak a filmvásznon, hanem a való életben is szeret poénkodni.CsaládOrigoMadonna csemetéivel masszíroztatta a lábáthttp://www.life.hu/csalad/20150714-madonna-enekesnot-ket-fogadott-gyermeke-mercy-es-david-talpmasszazzsal-kenyeztette.htmlIgazi gyermeki kényeztetésben volt része az énekesnőnek, akinek talpát örökbe fogadott lánya, Mercy és fia, David vette kezelésbe.Család--Pazar szülinapi bulit csapott gyerekeinek Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20150714-angelina-jolie-es-brad-pitt-jegkorcsolyazni-vitte-gyerekeit-knox-es-vivienne-szuletesnapja.htmlA hatgyerekes hollywoodi sztárpár korcsolyázással lepte meg mind a 6 csemetéjét Knox és Vivienne születésnapja alkalmából.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.