Nagymama lett a világsztár: Megszületett első unokája

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
unoka család énekesnő Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldogság Sinead O'Connor családjában: megszületett az énekesnő első unokája.

Az ír származású énekesnő már nagyon várta a kisbaba érkezését, és többször nyilatkozta azt, hogy alig várja már, hogy nagymama legyen. A kívánsága most teljesült, hiszen megszületett fiának, Jake Reynoldsnak az első gyermeke. Sinead O'Connornak négy gyermeke van, négy különböző apától. A legidősebb 27, a legfiatalabb pedig 8 éves. A Nothing Compares 2 U előadója a Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt a rajongóival.

Forrás: AFP/Stephen Lovekin
A te vállalkozásodban ki a főnök? És ki a vezető?http://www.life.hu/csalad/20150717-pilat-gabor-a-te-vallalkozasodban-ki-a-fonok-es-ki-a-vezeto.htmlAzt a kérdést, hogy "Ki a vezető?", nagyon sokszor szegeztem kis, közepes illetve nagy cégek vezetőinek. A legkülönfélébb válaszok születtek: "A vezető az, aki a legmotiváltabb a cégben"-től a "Az a vezető, aki segít a munkatársak problémáit megoldani"-ig. Minden csoportban kell lennie vezetőnek, legyen szó bármilyen játékról, sportról, vagy egy cégről, aki nélkül a csoport megbénulna és mozgásképtelenné válna.CsaládThinkstockMegszült az anyósülésen egy fiatal nő! - Az apa videóra vette!http://www.life.hu/csalad/20150719-anyosulesen-szult-egy-haromgyerekes-anyuka-az-apa-videora-vette.htmlElképesztő felvétel látott napvilágot a minap a legnagyobb videó megosztó portálon. Egy kismama életet ad gyermekének az anyósülésen!CsaládThinkstockMeghitt pillanatot osztott meg kislányával Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150719-berki-krisztian-kislanya-edesen-szundikal-edesapja-mellett.htmlA műsorvezető imádja a kislányát, és rendszeresen osztja meg rajongóival az együtt töltött pillanatokról készült képeket.CsaládOrigoMegdöbbentően lapos: Jeff Goldblum felesége szülés utáni hasával sokkolhttp://www.life.hu/csalad/20150718-jeff-goldblum-felesege-emilie-livingston-szules-utani-alakjaval-sokkol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, július elején megszületett Jeff Goldblum és Emilie Livingston gyermeke.Család--Tündéri babapoci: Álomszép fotón a várandós Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150718-alomszep-foton-a-varandos-pirner-alma.htmlAlma nem először mutatja meg terheshasát, de ez az első fényképe azóta, hogy kiderült, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.Család--Íme a sztárvilág legtökéletesebb kisbabája: Vajon kik a híres szülők?http://www.life.hu/csalad/20150718-alec-es-hilaria-baldwin-kisfia-rafael-csodaszep-kisbaba.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alec Baldwin kedvese, Hilaria életet adott második gyermekének, Rafaelnek. A baba pedig csodálatosan szép.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.