Ilyen volt A szürke ötven árnyalata sztárja gyerekként: Fotó!

nosztalgia Antonio Banderas Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melanie Griffith gyönyörű kislányaiból mára felnőtt nők lettek. A színésznő egy 2000-ben készült képpel nosztalgiázott egyet Instagramon. 

Melanie Griffith és Antonio Banderas lánya, Stella nemrég lediplomázott, Melanie lánya, Dakota, A szürke ötven árnyalata főszereplője pedig már világhírű színésznő. Viszont ennek ellenére is csak a mama pici lányai maradnak. A színésznő cuki gyerekkori fotót osztott meg két gyermekeiről.

Forrás: Instagram/ Melanie Griffith

A sztárpár, Banderas és Griffith 18 év után vált el egymástól, Melanie sokat fogyott a válás után. Mostanság inkább plasztikrémként nyomul, és a karján lévő Antonio tetoválást lézerezteti, pedig exférje bevallotta, ő mindig szeretni fogja a színésznőt.

Már nem koraszülött - Várandósságod 37. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150717-ez-tortenik-a-mamaval-es-a-babaval-a-terhesseg-37-heteben.htmlA 37. hét végére a magzat orvosilag érettnek számít, ezért ha megindul a szülés, már nem próbálják késleltetni a kicsi világra jövetelét. Babád ha most születik meg, már nem számít koraszülöttnek.CsaládThinkstockA te vállalkozásodban ki a főnök? És ki a vezető?http://www.life.hu/csalad/20150717-pilat-gabor-a-te-vallalkozasodban-ki-a-fonok-es-ki-a-vezeto.htmlAzt a kérdést, hogy "Ki a vezető?", nagyon sokszor szegeztem kis, közepes illetve nagy cégek vezetőinek. A legkülönfélébb válaszok születtek: "A vezető az, aki a legmotiváltabb a cégben"-től a "Az a vezető, aki segít a munkatársak problémáit megoldani"-ig. Minden csoportban kell lennie vezetőnek, legyen szó bármilyen játékról, sportról, vagy egy cégről, aki nélkül a csoport megbénulna és mozgásképtelenné válna.CsaládThinkstockKate Hudson unokahúga ennivalóan édeshttp://www.life.hu/csalad/20150719-kate-hudson-az-unokahugaval-cukiskodik-az-instagrammon.htmlNagyon cuki képet posztolt a gyönyörű színésznő a hivatalos Instagram oldalára.CsaládOrigoTündéri babapoci: Álomszép fotón a várandós Pirner Almahttp://www.life.hu/csalad/20150718-alomszep-foton-a-varandos-pirner-alma.htmlAlma nem először mutatja meg terheshasát, de ez az első fényképe azóta, hogy kiderült, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.Család--Kiscerkás, nagypopós, kakilós, szopizós - Támadnak a Facebook-anyukákhttp://www.life.hu/csalad/20150715-az-anyukak-facebookon-posztolgatjak-gyerekeik-fotoit.htmlBuliba készülsz - nyomj egy szelfit! Edzeni mész - nyomj egy szelfit! Tengerparton napozgatsz - nyomj egy szelfit! Babát vársz? Na, akkor egy szelfi nem lesz elég! Feltétlenül tudósítsd mind a 600 ismerősöd várandósságod minden egyes hetének történéseiről. Megszületett a babád? Szelfit a szülőszobából! Ha pedig igazán profi vagy, a szelfik helyét innentől kezdve átvehetik a cuki babafotók - naponta legalább 5-6-ot mindenképpen posztolj újszülött gyermeked minden mozdulatáról! Hisz tudod jól, amit nem osztasz meg, az meg sem történt.CsaládThinkstockEjha! David Beckhamnek a húga is irtó szexihttp://www.life.hu/csalad/20150710-david-beckham-testvere-joanne-beckham.htmlA sztárfocista húga igazi bombanővé változott az évek során. Joanne Beckham megszabadult súlyfeleslegétől és büszkén pózolt bátjya mellett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.