Meglepetés bababulit rendeztek Nádai Anikónak a barátnői

Forrás: Facebook/Horváth Gréta -
Horváth Gréta Születés Szelfi (tévéműsor) kisbaba Nádai Anikó babaváró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikónak már alig maradt pár hete a terhességéből, így barátnői úgy döntöttek: itt az ideje meglepni őt egy bulival.

Az RTLII Szelfijének fiatal anyukája, Gréta a hivatalos rajongói oldalára töltött fel egy képet, amin ÉNB Ritával és Nádai Anikóval pózol a kamerának. Mint kiderült, a kép Anikó babaváró buliján készült, amelyet a barátnői titokban szerveztek a kismamának.

Forrás: Facebook/Horváth Gréta

"Meglepetés buli volt, nem számított ránk. Amikor meglátott minket, látszott rajta, hogy nagyon boldog, és örül nekünk. Rengeteg ajándékot és sok hasznos tanácsot kapott tőlünk a babázással kapcsolatban. Beszélgettünk a szülésről, meg mondhatni tippeket cseréltünk. Babaruhákat is kapott tőlünk, például a kisfiam, Filkó menő ruhácskáit odaadtam neki. Anikó a legjobban egy rockeres felsőnek örült, amin egy gitár látható" - mesélte a Life.hu megkeresésére Gréta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.