A herceg eltitkolt lánya először beszél az apjáról

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
eltitkolt gyerek apaság Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jazmin Grace Grimaldi, Albert monacói herceg eltitkolt lánya eddig nem beszélt apjáról, de most a Harper's Bazaarnak elmondta, milyen érzés egy uralkodó házasságon kívül született gyerekének lenni. 

Először állt nyilvánosság elé a 24 éves Jazmin, akinek édesanyja kitartóan küzdött azért, hogy lányaként ismerje el a herceg. Albert sokára jelentette be, hogy született egy házasságon kívüli lánya, akit bár mindenben támogatott, de nem lehet trónörökös.

Albert herceg eltitkolt lánya, Jazmin Grace Grimaldi. Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Az Amerikában felnőtt Jazmin 11 éves koráig nem is találkozott apjával, de mindig arra vágyott, hogy végre megismerkedhessen vele. Mióta végre találkoztak, nagyszerű a kapcsolatuk, de a herceg feleségével és gyerekeivel is jól kijön a lány. A fiatal nő sokszor meglátogatja édesapját Monacóban, és szeretne igazi jó testvére lenni a herceg nemrég született ikergyerekeinek.

Sokak szerint nagyon hasonlít nagyanyjára, Grace Kellyre, ráadásul remek színészi tehetséggel rendelkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.