Pucérkodni a strandon? - Ezt gondolja Fésűs Nelly

strand pucér gyerekek Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly kislánya nagyon szeret pucérkodni, de az anyuka csak akkor engedi neki, ha senki nem látja. 

A színésznő úgy gondolja, hogy a strandon nem kéne pelenka nélkül hagyni a gyerekeket, és ő a közösségi oldalakra sem töltene fel saját babájáról pucér képet. Otthon, ahol csak a család látja, más a helyzet - hiszen a babáknak szükségük van arra, hogy időnként szabadon legyenek.

Segítség, támadnak a Facebook-anyukák!

Megszületett a babád? Szelfit a szülőszobából! Ha pedig igazán profi vagy, a szelfik helyét innentől kezdve átvehetik a cuki babafotók - naponta legalább 5-6-ot mindenképpen posztolj újszülött gyermeked minden mozdulatáról! Hisz tudod jól, amit nem osztasz meg, az meg sem történt. Olvass ITT a bosszantó jelenségről!
Nagy a baj: Angelina Jolie étkezési zavarral, Brad Pitt pedig alkoholproblémákkal küzdhttp://www.life.hu/csalad/20150722-brad-pitt-teljesen-osszeomlott.htmlÚgy tűnik, hatalmas vihar van készülőben a Jolie-Pitt házaspár körül. Brad Pitt borzalmasan maga alatt van.Család--György herceg kapja a legkülönlegesebb szülinapi ajándékothttp://www.life.hu/csalad/20150716-gyorgy-herceg-masodik-szuletesnapjara-kulonleges-ajandekot-kap.htmlA kis György herceg második születésnapja alkalmából nagyon különleges meglepetéssel készül a család. Család--Kisgyereket tetoválnak Budapesten? http://www.life.hu/csalad/20150716-gyerekre-kerult-tetovalas-egy-budapesti-szalonban.htmlKülönös fotóra akadtunk a Facebookon: egy budapesti tetoválószalon osztott meg egy képet, amelyen egy kisfiút tetoválnak. Család--Így imádják egymást a Gáspár lányokhttp://www.life.hu/csalad/20150715-gaspar-evelin-es-gaspar-virag-gyozike-lanyai-kozos-foton.htmlGáspár Győző és Bea asszony két lányáról közös fotó készült, amin látszik, hogy imádják egymást. Család--Ki nem találod, hogy hívja György herceg Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/csalad/20150709-gyorgy-herceg-igy-hivja-erzsebet-kiralynot.htmlKevés embernek adatik meg, hogy egy királynőt becézgethessen. A kis György herceg azonban – bárhogy is nevezi dédnagymamáját, Erzsébet királynőt – mindenképp csak cuki lehet. Család--Az elsőszülöttek márpedig okosabbak!http://www.life.hu/csalad/20150722-az-elsoszulottek-tenyleg-okosabbak-deritette-ki-egy-kutatas.htmlAz elsőszülöttek IQ-ja valóban magasabb, de csak egyetlen ponttal, aminek „nincs gyakorlati jelentősége” – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a fiatalabb testvérek hajlamosabbak a szorongásra.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.