Gálvölgyi János: "Alig-alig funkcionálok nagypapaként"

Forrás: facebook/Heti Hetes -
nagymama Gálvölgyi János feleség unoka színház munka nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész rengeteget dolgozik, ezért ritkán jut ideje arra, hogy unokájával legyen.

Gálvölgyi János imádja unokáját, de színházi elfoglaltságai miatt, alig látja őt. Mire ugyanis a kicsi hazaér az óvodából, a nagypapája már elindul dolgozni – írja a hot!.

Forrás: facebook/Heti Hetes

„A feleségem bármikor, amikor beteg a gyerek, vagy más történik, ott van teljes nagyszülői vértezetben. Irodalmi fordítóként otthonról dolgozik, reggeltől estig veri a számítógépet. Ha határidős munkája van, sokszor még enni sincs ideje, én meg a sok fellépés miatt alig-alig funkcionálok nagypapaként" – magyarázta Gálvölgyi János, aki a napokban kipróbálta, milyen egy ma divatos nagy slágert elszavalni.

Az eredmény magáért beszél, ilyen amikor egy nagy színész, egy egyszerű szövegből remekművet varázsol:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/galvolgyi-janos-elszavalja-a-bulibarot-4s2ovHqEwwK49YfN
Végre nincs feszültség Rubint Réka és anyósa közötthttp://www.life.hu/csalad/20150723-rubint-reka-fitness-edzo-kibekult-az-anyosaval-schobert-norbi-fitneszguru-edesanyjaval-judittal.htmlRubint Réka kisfiának születésnapján ásta el a csatabárdot anyós és meny, így Schobert Norbi végre megnyugodhatott.CsaládOrigoGombos Edina megkezdte floridai luxusnyaralásáthttp://www.life.hu/csalad/20150722-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-megkezdte-floridai-luxusnyaralasat-csaladjaval-amerikaban.htmlA TV2 műsorvezetője a homokos, pálmafákkal övezett óceánpartról jelentkezett be.CsaládOrigoBerki Krisztián bébiszittert keres Natasa Zselyke melléhttp://www.life.hu/csalad/20150722-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-megmutatta-luxusirodajat-es-bebiszittert-keres-kislany-amelle.htmlBébicsőszt keres kislánya mellé a celebsztár, aki Bochkor Gábor segítségét kérte ahhoz, hogy megkeressék Natasa Zselyke leendő bébiszitterét. Család--Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik http://www.life.hu/csalad/20150721-hires-apak-es-gyonyoru-lanyaik.htmlAz alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.CsaládOrigoKét hét, és a karjaidban tarthatod - Várandósságod 38. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150721-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-38-heteben.htmlGyermeked már körülbelül 51 centi hosszú, a súlya pedig 3-3,5 kiló körül mozog. Alig két hét, és végre a karjaidban tarthatod!CsaládThinkstockPirner Alma hasa már dinnye méretűhttp://www.life.hu/csalad/20150722-pirner-alma-hasa-mar-dinnye-meretu.htmlPirner Alma hasa napról napra egyre gömbölyűbb. A leendő anyuka újra megmutatta cuki pociját.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.