Családalapításra készül a Tények korábbi műsorvezetője

Forrás: TV2 -
műsorvezető kisbaba Tények család Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andor Éva május közepén jött el a TV2-től, és azóta nagyon sok változás történt az életében. Van mit bepótolnia, hiszen az elmúlt 13 évben nem sok ideje volt önmagára.

A volt műsorvezető a csatornától való távozása után rengeteg újdonságba fogott bele: utazgatások, nyelvtanulás, sőt, már egy új munkalehetőség is kecsegtet számára. A legnagyobb változás azonban Éva életében az, hogy a családalapítás is előtérbe került, a jövőben szeretne ugyanis édesanya lenni.

Forrás: TV2

"Két hétre rá, hogy eljöttem a TV2-től, kiutaztunk a párommal Párizsba, s bár nem ez volt az első alkalom, hogy ott jártam, a város most is lenyűgözött, és végre nem úgy jöttünk haza, hogy azonnal vissza kell rázódnom a hétköznapokba.

Persze a párom is jóval többet kap belőlem, mint eddig. Én már nagyon régóta szeretnék kisbabát, és azt hiszem, ennyi idő után bátran mondhatom, megtaláltam azt a férfit, akivel tényleg el tudom képzelni, hogy felnevelhetnénk a közös gyermekünket. Mielőtt bárki találgatna, elárulom; még nem vagyok terhes, de rajta vagyunk az ügyön. Úgy vagyunk vele, hogy a baba majd érkezik, ha jönnie kell" - mondta a volt műsorvezető.

Amit az anyák nagyon titkolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150722-hadas-kriszta-jegyzete-amit-az-anyak-nagyon-titkolnak.htmlNincs megfelelő pillanat, hogy erről beszéljünk, mert erről hallgatni szokás. Az újságok "az orvos, a pszichológus válaszol" rovataiban, persze gyakran előkerül a téma, de jó ezen továbbsiklani, hisz ez minket nem érint, nem ránk tartozik. Most nyáron, amikor strandon, tóban, tengerben felhőtlenül lubickolni kell, még kedvrombolóbb a téma. Életerős nőnek, "igazi" anyának (hú, mennyire viszolygok ettől az "igazi" jelzőtől) tilos belelovalni magát. Ez a gyengék betegsége – mondják. Pedig nem is.CsaládThinkstockMeg sem mozdult két hétig, hogy gyerekei életben maradhassanakhttp://www.life.hu/csalad/20150724-meg-sem-mozdult-ket-hetig-az-anya-hogy-egeszseget-ikreket-hozhasson-vilagra.htmlA 36 éves Alison Barker hét évnyi sikertelen próbálkozás után esett teherbe. Ikrei azonban 5 és fél hónapra születtek meg, és az öröm tragédiába fordult át.CsaládThinkstockHárom gyereket terveznek Damuékhttp://www.life.hu/csalad/20150724-damu-roland-es-parja-harom-gyereket-terveznek.htmlDamu Roland betekintést engedett az életébe, ami egészen idillinek tűnik. A nemrég szabadult színész feleségével és anyósával él egy érdi kertes házban, újra dolgozik, kezdi megszokni a szabadságot. Ráadásul már gyereket is terveznek párjával.Család--Pirner Alma hasa már dinnye méretűhttp://www.life.hu/csalad/20150722-pirner-alma-hasa-mar-dinnye-meretu.htmlPirner Alma hasa napról napra egyre gömbölyűbb. A leendő anyuka újra megmutatta cuki pociját.Család--Pucérkodni a strandon? - Ezt gondolja Fésűs Nelly http://www.life.hu/csalad/20150723-fesus-nelly-igy-ovja-gyerekeit-a-kulvilagtol.htmlFésűs Nelly kislánya nagyon szeret pucérkodni, de az anyuka csak akkor engedi neki, ha senki nem látja. Család--Azurák Csaba rúgatta ki Andor Évát?http://www.life.hu/sztarok/20150518-andor-evat-a-tv2-tenyek-musorvezetojet-allitolag-kollegaja-miatt-menesztettek.htmlFurcsa hírek röppentek fel Andor Éva távozásával kapcsolatban: a műsorvezető menesztéséről egyes források szerint társa és régi kollégája döntött. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.