Stohl András szeretné, ha a kisfia mindenben rá hasonlítana

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
kisfiú színész Stohl András család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon régi vágya volt a színésznek, hogy kisfia szülessen, és egy évvel ezelőtt teljesült a kívánsága.

A színész mindig is az édesapjára akart hasonlítani, és azt reméli, hogy a most egyéves kisfia is az ő tulajdonságait viszi tovább. Andrásnak az utóbbi időben nagyon sok munkája van, így kevés időt tud tölteni a családjával. Elmondása szerint nagyon szigorú neveltetést kapott, és édesapja párszor ugyan helyre tette, ha nem úgy viselkedett, ahogy kellett, de ennek ellenére mindig is felnézett rá - írja a Best.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Nagyon szerettem az apámat, gépészmérnök volt, csodálatos, férfias fickó. Nem volt könnyű ember, de tényleg jóban voltunk. Szigorú volt velem, féltem is tőle, s bár a nővéremet soha nem bántotta, engem jó néhányszor alaposan elvert.

Tiszteltem, szerettem, mindig is olyan akartam lenni, mint ő. Sokat hallottam arról, hogy amikor megnő egy fiú, és elkezd rivalizálni az apjával, akkor kezdődnek otthon a gondok. Én ebből sajnos kimaradtam, hisz az apám cukros lett, majd két infarktuson esett át, így 18 éves koromban nekem kellet átvennem a családfő szerepét. Imádom a három lányomat, de valahogy mindig azt éreztem, ha lesz egy fiam, akkor tudok csak olyan apa lenni, mint amilyen ő volt.

Azt akarom, hogy vigyen engem tovább, vigye tovább a nevemet, és olyan legyen majd, mint amilyen én vagyok. Mint ahogy én is olyan akartam lenni, mint az apám, a hibáival, és erényeivel együtt." - mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.