David Beckham így köszöntötte fel az édesapját - Fotó!

David Beckham focista család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legszexisebb labdarúgója új képpel örvendeztette meg a rajongóit, amin nem mással, mint a saját édesapjával pózol a kamerának. 

Az egykori focista édesapja tegnap ünnepelte a 67. születésnapját. Beckham imádja a családját, főleg a szüleit, akikről mindig megemlékezik bármilyen jeles alkalomról legyen is szó. Így tett most is, és egy közös fotóval emlékezett meg szeretett édesapja születésnapjáról. A kép mellé csak ennyit írt; "Boldog szülinapot apu, xx."

David Beckham, és édesapja Forrás: Facebook/David Beckham

Családalapításra készül a Tények korábbi műsorvezetőjehttp://www.life.hu/csalad/20150724-andor-eva-szeretne-kisbabat-vallalni-az-kozeljovoben.htmlAndor Éva május közepén jött el a TV2-től, és azóta nagyon sok változás történt az életében. Van mit bepótolnia, hiszen az elmúlt 13 évben nem sok ideje volt önmagára.CsaládOrigoEjha! David Beckhamnek a húga is irtó szexihttp://www.life.hu/csalad/20150710-david-beckham-testvere-joanne-beckham.htmlA sztárfocista húga igazi bombanővé változott az évek során. Joanne Beckham megszabadult súlyfeleslegétől és büszkén pózolt bátjya mellett. CsaládOrigoShrek miatt lesz kövér a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20150723-a-kover-rajzfilmfigurak-miatt-hiznak-el-a-gyerekek.htmlEgy kis nasi, egy kis ropi, és kísérőnek néhány korty kóla. A legtöbb gyerkőc imádja a hízlaló, egészségtelen finomságokat, és egy kutatás most azt is bebizonyította, hogy a lurkók sokkal szívesebben fogyasztanak ilyen káros nassolnivalókat, ha egy túlsúlyos rajzfilmfigura kalandjait nézik közben a tévében.Család--Lekéstük, túlhordtuk, szülés közben aludtunk - 22 gyerek miatt 8 ezer kilométert utaztunkhttp://www.life.hu/csalad/20150723-jon-a-baba-hadas-krisztaval-lekestuk-tulhordtuk-szules-kozben-aludtunk-22-gyerek-miatt-8-ezer.htmlKét évadon van túl a LifeNetwork Csatornán futó Jön a baba - Hadas Krisztával sorozat, a 20 szülés alatt 22 (ahogy a mamák mondják) Hadas-baba megszületésénél asszisztáltunk. Megosztunk néhány kulisszatitkot!CsaládOrigoHárom gyereket terveznek Damuékhttp://www.life.hu/csalad/20150724-damu-roland-es-parja-harom-gyereket-terveznek.htmlDamu Roland betekintést engedett az életébe, ami egészen idillinek tűnik. A nemrég szabadult színész feleségével és anyósával él egy érdi kertes házban, újra dolgozik, kezdi megszokni a szabadságot. Ráadásul már gyereket is terveznek párjával.Család--Furcsa ikerpár született! Az egyik kétszer akkora, mint a másikhttp://www.life.hu/csalad/20150724-furcsa-ikerpar-szuletett-az-egyik-ketszer-akkora-mint-a-masik.htmlAz orvosok azt mondták, hogy a kisebb baba, aki 80 dekával született, nem fog életben maradni. Csodával határos módon az orvosok jóslata nem igazolódott be.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.