Gombos Edináék kiteregették a szennyest

szennyes TV2 Amerika Gombos Edina nyaralás mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője megmutatta, milyen amikor Amerikában összegyűlik a család és tisztára mossák a szennyest.

Gombos Edina családjával éppen Amerikában nyaral, ahonnan csodás képeket posztolt a műsorvezető. Most azonban azt is megmutatta, milyen, amikor a hétköznapjaikat élik a luxusúton és kimossák a szennyest amerikai stílusban.

Forrás: Facebook/Gombos Edina

"Szombat reggeli családi program: nagymosás amerikai módra" - írta a kép mellé Edina.

Jön a baba - Várandósságod 40. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150724-ez-tortenik-a-babaval-es-a-mamaval-a-terhesseg-40-heteben.htmlCsodálatos utazásodnak a végéhez érkeztél - 40 hosszú hét után végre magadhoz ölelheted szeretett gyermeked. CsaládThinkstockA műtét sikerült, a beteg meghalt…http://www.life.hu/csalad/20150724-pilat-gabor-a-mutet-sikerult-a-beteg-meghalt.htmlKépzeljük el a következőt: az egyik kórház nemrég átadott, legmodernebb berendezésekkel felszerelt műtőjében vagyunk. No, nem betegként, csak láthatatlan megfigyelőként. A szívműtét előtt álló, illetve fekvő ember már a műtőasztalon mélyaltatásban. A főorvos és a segédei bemosakodva, nekikezdenek az operációnak. Minden a legnagyobb rendben halad, és a doki odaszól az asszisztensének: "Szikét!" CsaládThinkstockRobin Williams gyerekei még mindig gyászolnakhttp://www.life.hu/csalad/20150727-robin-williams-szinesz-gyerekei-meg-mindig-gyaszolnak.htmlA színészlegenda gyerekei még ma sem tudnak napirendre térni apjuk öngyilkossága fölött. Múlt héten, Robin Williams 64. születésnapján képtelenek voltak nyugodt szívvel emlékezni apjukra.Család--Luxusszülinap Gáspár módra: Virág ma 13 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150726-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szulinapjat-gaspar-evelin-es-gaspar-bea.htmlCsinos nagylány lett Gáspár Virágból, aki ma ünnepli 13. születésnapját - nem is akármilyen körülmények között. CsaládOrigoNeil Patrick Harris tündéri fotót posztolt - Így mulat a kislányával!http://www.life.hu/csalad/20150725-neil-patrick-harris-kislanya-ennivalon-edes.htmlA Így jártam anyátokkal sztárja le sem tagadhatná, mennyire imádja a gyermekeit. A sztár rengeteg közös pillanatot oszt meg a közösségi oldalán, ahol mindig elhalmozzák őket pozitív kommentekkel a képek láttán.CsaládOrigoFergie kisfia eszméletlenül cuki - Tiszta apja ez a gyerek!http://www.life.hu/csalad/20150724-fergie-kisfia-nagyon-hasonlit-az-edesapjara.htmlKét évvel adott életet első gyermekének a gyönyörű amerikai énekesnő. Fergie ritkán oszt meg a kisfiáról készült fotókat, azonban férje, Josh Duhamel most egy cuki fotóval örvendezette meg a rajongóit.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.