A nap kérdése! Hugh Jackman az anyjával vagy a feleségével pózol ezen a képen?

Forrás: Instagram/ Hugh Jackman -
házasság anyuka feleség féltékenység Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész Instagram oldalára töltötte fel a családi fotót, amelyen feleségével pózol, aki azonban sokkal inkább az anyukájának fest.

Hugh Jackman felesége 13 évvel idősebb a színésznél, vagyis 60 éves, ezért tűnik néha az anyukájának.

Forrás: Instagram/ Hugh Jackman

Egyébként már 19 éve házasok, de Deborra még mindig féltékeny a szexin táncoló hírességre. Még azt is megtiltotta, hogy Angelina Jolie-val forgasson együtt.

Miből lesz a cserebogár - Íme a jövő legcukibb sztárpárjaihttp://www.life.hu/csalad/20150724-hires-sztarbabak-akiknek-felnott-korukban-alomparok-lennenek.htmlGoldie Hawn és Kurt Russell, Angelina Jolie és Brad Pitt, vagy akár Blake Lively és Ryan Reynolds - hogy mi a közös ezekben a párokban? Híresek, gazdagok, szépek, szerelmesek és kitartanak egymás mellett! A hektikus sztáréletmód sok párkapcsolatra rányomja a bélyegét, éppen ezért üdítő néha valóban működő, hosszútávú kapcsolatokról olvasni. No, de vajon kik lesznek 10-15 év múlva Hollywood vagy akár kishazánk álompárjai? Kiderítettük!CsaládOrigoKi fogja örökölni Bobbi Kristina Brown 5 milliárdos vagyonát?http://www.life.hu/csalad/20150728-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-oroksegen-megy-a-vita-a-csaladban.htmlWhitney Houston 23 éves lánya, Bobbi Kristina Brown tegnap hunyt el, de máris az a kérdés tartja lázban a világot: ki fogja örökölni azt a vagyont, ami anyja 2012-es halála után szállt rá.Család--Elolvadunk! Kirándulni vitte kishúgát Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20150728-brooklyn-beckham-kirandulni-vitte-hugat-harpert.htmlJól indul a reggel, Brooklyn Beckham máris megmelengette a szívünket. A 16 éves híresség tüneményes képet posztolt, amin húgával van. Család--Vetélytársa akadt György hercegnek! Itt az újabb királyi bébi!http://www.life.hu/csalad/20150727-madeleine-sved-hercegno-megmutatta-ujszulott-kisfiat.htmlJúnius 15-én született meg a svéd hercegnő, Madeleine második gyereke. A kisfiút most a nagyközönségnek is bemutatták.Család--Meglepő! Ilyen fotót még soha nem láttál Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-kim-kardashian-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlA celebnő imádnivaló gyerekkori fotót posztolt magáról, amiből kiderült, hogy Kim elég husis és egy kicsit fiús baba volt.Család--Újabb fotó Rubint Rékáék álomnyaralásárólhttp://www.life.hu/csalad/20150727-rubint-reka-fitness-edzo-csaladi-korben-medencezett.htmlA finteszedző és gyermekei ezúttal a medence habjaiban élvezték amerikai luxusnyaralásukat. Nagyon cukin összebújt a kis család.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.