Odavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislánya

vitamin egészséges táplálkozás Gombos Edina gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Gombos Edina családjával éppen a jól megérdemelt nyaralását tölti a tengerentúlon, ahol, ha minden igaz, a kis Matteo keresztelőjére is sort kerítettek. Edina minden alkalommal megosztja pihenésük legszebb pillanatait a rajongóival, akik ezúttal abban gyönyörködhetnek, hogy a kis Mirike milyen édesen szopogat el egy üveg kubai "gyereksört".

Ahogyan az Edina kép mellett közzé tett leírásából kiderült, a malátából készült alkoholmentes ital tele van vitaminokkal, terhes nők is előszeretettel isszák.

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

"Miri csak úgy nyakalja a kubai gyereksört. Imádja ezt az édes maláta italt, mi meg örülünk, hogy issza, mert tele van vitaminnal. Hatuey egy indián (bocs, indió) törzsfőnök volt, akik a betolakodó spanyolok ellen harcolt. Róla, vagyis Kuba első nemzeti hőséről nevezték el ezt a finom, alkoholmentes italt. (A latin térségben ezt isszák a szoptatós anyukák is, hogy legyen tejük.)" - írta Edina.

Elképesztő luxusban él Gombos Edina

Gombos Edina otthonát a Hal a tortán című tévéműsorban csodálhattuk meg. A meghívott vendégek sem ilyen körülményekre számítottak...Bővebben a Life.hu cikkében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.