Nádai Anikó: "Furcsa érzés, hogy nemsokára én is valakinek az anyukája leszek"

anyaság terhesség szülés Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon őszintén és meghatóan vallott az anyaságról az ÉNB egykori sztárja, Nádai Anikó, akinek bármelyik pillanatban megszülethet első kisgyermeke. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: Nádai Anikóéknál bármikor érkezhet a baba. Az RTL Klub gyönyörű sztárja éppen ezért most egy igazán megható üzenetben osztotta meg rajongóival, hogyan készül lelkileg is az anyaságra, és ki az a személy az életében, akire példaként tekint eme csodálatos feladatot illetően.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

"Az egyik legfontosabb személy számomra az Édesanyám. Ő az az ember az életemben akire mindig számíthatok. Furcsa érzés, hogy nemsokára én is valakinek az anyukàja leszek. Remélem, hogy leszek olyan jó szülő, mint amilyen ő volt! Abban biztos vagyok, hogy Ő csodálatos nagymama lesz" - tette közzé Anikó a megható sorokat Facebook oldalán.

Luxusszülinap Gáspár módra: Virág ma 13 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150726-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szulinapjat-gaspar-evelin-es-gaspar-bea.htmlCsinos nagylány lett Gáspár Virágból, aki ma ünnepli 13. születésnapját - nem is akármilyen körülmények között. CsaládOrigoAlec Baldwin kisfiától egyszerűen elolvadunk!http://www.life.hu/csalad/20150726-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-kisfia-ennivalo.htmlA jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló!Család--Meglepetés bababulit rendeztek Nádai Anikónak a barátnői http://www.life.hu/csalad/20150721-nadai-aniko-baratnoi-kulonleges-bababulit-rendeztek.htmlNádai Anikónak már alig maradt pár hete a terhességéből, így barátnői úgy döntöttek: itt az ideje meglepni őt egy bulival.CsaládOrigoTovább fokozódnak a babavárás izgalmai Nádai Anikóéknálhttp://www.life.hu/csalad/20150707-nadai-aniko-babakocsit-vett.htmlHivatalosan már csak öt hét van hátra, és megszületik Nádai Anikó kisfia. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja már nagyon készül. Család--Így öleli egymást Nádai Anikó és pocakjának legnagyobb rajongója - intim fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150705-nadai-aniko-hatalmas-pocakja-es-legnagyobb-rajongoja-muzli-a-mentett-kutya-intim-foto.htmlTündéri fotót posztolt az éppen terhes Nádai Anikó magáról és kedvencéről, Müzliről.CsaládOrigoNádai Anikó: "Nem hagyom el magam, annál sokkal keményebb vagyok!"http://www.life.hu/csalad/20150618-nadai-aniko-tudja-hogy-fajni-fog-a-szules.htmlA 31. hetében járó kismama jól viselte az eddigi kánikulai meleget, és már lázasan készülődik a szülésre.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.