párkapcsolat családalapítás Nótár Mary énekesnő döntés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Család vagy karrier? Sok sikeres nő teszi fel magának ezt a kérdést, az énekesnő most válaszút elé került.

Boldog párkapcsolatban él Nótár Mary és hamarosan eljöhet a gyermekvállalás ideje, az énekesnő azonban még nem ál a készen arra, hogy a család miatt szüneteltesse a karrierjét – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Nekem nagyon nehéz volt az édesanyámat nélkülözni, aki külföldön dolgozott. Én nem szeretném, ha el kellene szakadnom a gyermekemtől, nem fogom magára hagyni őt. Tudom ketyeg az óra, harmincéves vagyok, de egy pár évemet még a közönségnek adom" – nyilatkozta Mary.

Gordon Ramsay fia a sztárszakács kiköpött másahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gordon-ramsay-fia-nagyon-hasonlit-apjara-a-sztar-szakacsra.htmlA szigorú sztárszakács és fia között egészen elképesztő a hasonlóság.CsaládOrigoCharlize Theron egy újabb baba örökbe fogadásával enyhíti szerelmi bánatát?http://www.life.hu/csalad/20150801-sean-penn-exnoje-charlize-theron-ujra-anya-lesz.htmlHa hinni lehet a híreszteléseknek, Charlize Theron immár kétgyermekes anyuka. Kisfia, James érkezése után három évvel ugyanis egy kislányt is örökbe fogadott. Család--Megtiltották Károly hercegnek, hogy lássa unokáit?http://www.life.hu/csalad/20150801-megint-all-a-bal-katalin-es-vilmos-herceg-csaladjaban.htmlÚgy tűnik, ismét áll a bál a királyi családban: ezúttal Károly herceg került feketelistára. Család--Odavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gombos-edina-kislanya-mirike-imadja-a-kubai-edes-malata-italt.htmlGombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. CsaládOrigoTiszta apja Simon Cowell kisfia: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150731-simon-cowell-kisfia-eric-tiszta-apukaja.htmlLe sem tagadhatná fiát, Ericet a tévémogul: úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás!Család--Ki a család diktátora? http://www.life.hu/csalad/20150729-hadas-kriszta-jegyzete-ki-a-csalad-diktatora.htmlAz elején elhatároztam, nem leszek őrmester. Nem fogom a gyerekeket és a férjemet pontos időbeosztás szerint vezényelni. A megfelelő időben ébreszteni, etetni, szórakoztatni, fürdetni, altatni, mert a család nem vekker, nem atomóra. Azt gondoltam, én azért sem leszek a mi közös filmünk sebhelyes arcú, villogó tekintetű, rekedt hangon irányszavakat szóró rosszfiúja, pontosabban rosszlánya. Mindezeket laza és felvilágosult anyai bölcsességemen kevélyen kérődzve gondoltam el. De aztán mégis kicsit másképp alakult. Nem szeretem a negatív, hálátlan szerepet, de már rám égett.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.